✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Eiken vloer lamel Rustiek Naturel geolied

Een lamelplank is meerlaags opgebouwd. De lagen zijn om en om verlijmd om de natuurlijke werking zo min mogelijk te maken. Dit heeft als voordeel dat de vloer minder snel zal gaan werken en dus minder naden en kieren zal vertonen. Op de meerlaagse structuur zit een toplaag van hoogwaardig massief eikenhout. Deze eigenschappen maakt een eiken vloer opgebouwd als lamelplank een ideale vloer voor in u huis. Wij hebben de eiken rustieke vloer op voorraad en kunnen u deze snel leveren voor een scherpe prijs. Voor meer informatie bent u van harte welkom in de showroom van Vloerenhal Montfoort.

Geschikt voor vloerverwarming

Door de meerlaagse opbouw van de plank, is deze vloer uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. In samenwerking met de juiste ondervloer heeft u een product dat uitstekend past in een omgeving met vloerverwarming. Deze vloer is al kant en klaar voor u geolied. De hardwax olie geeft de planken een naturel look. De planken zijn vanuit de fabriek voorzien van messing en groef rondom en hebben een micro v-groef, dit geeft de plank een luxe uitstraling.

Wij verkopen kwalitatief Europees Eiken

Een Europees eiken vloer valt op door een donkere tekening in noest en nerf, deze eiken soort groeit in koudere gebieden en groeit langzamer en is ook veel harder. Van vergeling is bij deze houtsoort minder snel spraken, Europees eiken leent zich uitstekend voor een verouderende look. Hiermee kunt u eventueel een extra rustieke, doorleefde uitstraling aan het hout geven. Het leggen van een eikenvloer kan prima zelf worden gedaan, mocht u dit toch willen uitbesteden dan heeft Vloerenhal Montfoort een legservice zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe vloer. Tevens kunnen wij de vloer bij u thuis laten bezorgen door onze vakkundige berzorgservice.

Reserveer kosteloos

Bij Vloerenhal Montfoort is het mogelijk om uw vloer kosteloos te reserveren en op te slaan zodat uw vloer ten alle tijden direct voor u klaarstaat.

Al ons hout wordt rechtstreeks uit Europa geïmporteerd en voldoet aan de internationale voorwaarden van het PEFC – Programme for the Endorsement of Forest Certification en FSC – Forest Stewardship Council. Deze keurmerken staan voor duurzaamheid, verantwoord bosbeheer en stelt tevens eisen aan arbeidsomstandigheden.

Hierdoor is de vloer die u bij ons afneemt legaal en duurzaam in tegenstelling tot dat van vele andere bedrijven.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort Mosterdmolenweg 5B 3417 XM Montfoort (E) info@vloerenhalmontfoort.nl (T) 0348 506 551 (M) 06 1412 9469

Openingstijden