Bij ons elke woensdag
koopavond

Eiken Multiplank Rustiek Naturel geolied

Onze eiken multiplank rustiek vloeren staan voor luxe en brengen een karakteristieke luxe sfeer aan in uw interieur. De hardheid van eiken is vele malen harder dan die van grenen. Hierdoor is eiken dan ook duurder, maar heeft wel een langere levensduur.

Eiken Multiplank specs

Onze multiplanken zijn voorzien van messing en groef rondom en hebben een micro v-groef, dit geeft de eiken vloer een luxe uitstraling. Een eiken multiplank is meerlaags opgebouwd. De lagen zijn om en om verlijmd om de natuurlijke werking zo min mogelijk te maken. Dit word berken-triplex achterrug genoemd. Dit heeft als voordeel dat de vloer minder snel zal gaan werken en dus minder naden en kieren zal vertonen. Op de meerlaagse structuur zit een toplaag van 3mm hoogwaardig massief eikenhout. Deze eigenschappen maakt een eiken vloer opgebouwd als multiplank een ideale vloer voor in u huis.
Door de meerlaagse opbouw van de plank, is deze vloer uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. In samenwerking met de juiste ondervloer heeft u een product dat uitstekend past in een omgeving met vloerverwarming.

Waarom kiezen voor een eiken multiplank houten vloer naturel geolied?

Een eiken rustiek vloer heeft sfeervolle uitstraling door zijn nerf tekening waarin noesten een karaketrestiek effect geven aan deze multiplank houten vloer. Een multiplank is door een handige doe-het-zelfer zeer goed zelf te leggen middels onze leginstructie. Het grootste voordeel van een voor geoliede multiplank is dat je na dat de vloer is gelegd deze niet meer hoeft te behandelen met een kleur olie. Bij ons vindt u een ruime keuze aan kleur mogelijkheden, hierdoor is er altijd een kleur te vinden die bij uw interieur past.

Eigenschappen van een multiplank eiken vloer

Bij elke houten vloer moet rekening gehouden worden met de werking van het hout. Door de verandering van de lucht vochtigheid zal hout altijd krimpen of uitzetten. Hierdoor is een goede luchtbevochtiger die de luchtvochtigheidsgraad tussen de 55% en 65% houdt aan te raden. Een stabiele luchtvochtigheid in huis is beter voor de vloer en voor uw gezondheid.

Bent u op zoek naar een prachtige houten vloer voor een scherpe prijs kom dan naar Vloerenhal montfoort. Bij ons kunt u altijd een passende houten vloer vinden die perfect past bij uw interieur en woonwensen. Wij leveren alleen vloeren van kwalitatief PEFC en FSC gekeurd hout, hiermee is de vloer die u bij ons afneemt legaal en duurzaam in tegenstelling tot dat van vele andere bedrijven. Bij Vloerenhal Montfoort is het mogelijk om uw vloer kosteloos te reserveren en op te slaan zodat uw vloer ten alle tijden direct voor u klaarstaat.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort Mosterdmolenweg 5B 3417 XM Montfoort (E) info@vloerenhalmontfoort.nl (T) 0348 506 551 (M) 06 1412 9469

Openingstijden