✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Eiken Vloer Leggen in Bunnik? Geen Probleem!

Op zoek naar een eiken houten vloer voor uw huis in Bunnik? Of bij u op kantoor? Niet alleen ziet een eiken houten vloer er robuust uit maar de vloer gaat ook lang mee. Een eiken vloer is geliefd en voor veel mensen staat de houten vloer dan ook bovenaan het lijstje. Ze vinden dit de meest unieke vloerbedekking die er is. Dat is ook wel logisch want de sfeer van deze dit soort vloeren is met niets te vergelijken en geeft een ruimte een extra boost.

Een eiken vloer is gemakkelijk in de afwerking.

Hout is een natuur product en past zich gemakkelijk aan strakke of retro ruimtes. Dat geldt zelfs voor industriele designs. Met als pluspunt dat de vloer kan worden aangepast aan elk interieur.

Een aantal voordelen van eiken houten vloeren

  • Duurzaam
  • Talloze Mogelijkheden tot afwerking
  • Prachtige diepe warme sfeer
  • Een vloer met karakter
  • Slijtvast
  • Nederlands makelij

Wij leveren en leggen ook in Bunnik prachtige en goedkope eiken vloeren

U zoekt een eiken houten vloer en woont in Bunnik of daar in de buurt van? Wij hebben een showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Heeft u interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken met u mee. Bij Vloerenhal Montfoort vind u massief, duoplank tot lamelparket. Veel variatie dus. Kwaliteit en Nederlands fabricaat. Wat voor interieur u bij u in huis ook heeft. Een eiken vloer past altijd.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]