Bij ons elke woensdag
koopavond

Eiken vloer leveren in Groningen? Geen Probleem

Het komt regelmatig voor dat we een telefoontje uit de provincie Groningen krijgen met de vraag of wij ook houten vloeren leveren helemaal in Groningen. Onze vloeren staan niet alleen bekend om de kwaliteit maar ook om de scherpe prijs. Die prijs/kwaliteits-verhouding zal je ook in Groningen niet zo gemakkelijk kunnen vinden.

Eiken vloer in Groningen leveren en leggen?

Al ons hout importeren wij zelf en onze leveranciers werken volgens de internationale voorwaarden van het PEFC en FSC. De prijs van een eiken vloer inclusief leggen is daarom zeer voordelig bij ons. Ook de behandeling van uw houten vloer kunt u gerust aan ons overlaten. Wij staan bekend om onze goede service.

Kom langs in onze showroom in Montfoort

Het beste is natuurlijk om eerst even een kijkje te nemen in onze showroom. Daar kunnen wij u een uitgebreid advies geven en vindt u een ruim asssortiment aan presentatiepanelen. Alles ligt op voorraad en zodra u weet welke vloer het gaat worden kunnen wij deze snel bij u in Groningen leveren en leggen indien gewenst. Ook kunnen wij u helpen bij het uitkiezen van de juiste vloer. Niet elke vloer is namelijk geschikt voor bij u thuis. Elke vloer heeft toch zijn voor en nadelen. Denk aan de kinderen die in de huiskamer spelen of misschien wilt u wel een vloer voor in de winkel.

Kennis en jarenlange ervaring

Het kopen van een vloer is een weloverwogen beslissing en daarom geven we u graag advies die de keuze van uw eiken vloer of grenen vloer vergemakkelijken. Ook kunnen wij u advies geven over het leggen van een houten vloer indien u dat zelf wilt doen.
Zie routebeschrijving in onze Google Maps:

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden

Scroll naar top