✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Eiken Vloer laten leggen in Maarssen?

U zoekt een eiken vloer voor uw woning of kantoor in Maarssen? Niet enkel ziet een eiken houten vloer er robuust uit, hij gaat tevens ook lang mee. Een eiken vloer is populair en voor veel mensen gaat er niets boven een eiken vloer. Het wordt niet zomaar de meest unieke vloerbedekking genoemd. Begrijpelijk, want zo’n houten vloer is degelijk en heeft een stijlvolle uitstraling.

Eiken houten vloer ook leverbaar in Maarssen inclusief leggen

Bent u op zoek bent naar een prachtige diepe warme, eiken vloer voor uw huis in regio Utrecht? U bent van harte welkom in onze showroom waar we graag meer vertellen over onze eiken houten vloeren. Heeft u interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken met u mee. Bij Vloerenhal Montfoort vind u massief, duoplank tot lamelparket. Er is veel variatie aanwezig. Kwaliteit en Nederlands fabricaat. Wat voor sfeer u ook wilt bereiken in uw woning met een eiken vloer geeft u uw huis allure.

Een eiken houten vloer is gemakkelijk in de afwerking

Hout is puur natuur en past zich gemakkelijk aan moderne of retro ruimtes. Dat geldt zelfs voor hyper moderne ontwerpen. Nog een groot voordeel is dat je de eiken vloer op verschillende manieren kan afwerken, zodat er voor elke kamer een passende bewerking is.
Een eiken vloer, voor veel mensen gaat er niets boven een eiken vloer, zei vinden dit mooiste vloerbedekking die er is. Erg begrijpelijk, want zo’n vloer is robuust en heeft een stijlvolle uitstraling. Door dat het een natuur product is past het in elk interieur van industrieel tot klassiek. Nog een voordeel is dat je de eiken vloer op meerdere manieren kan afwerken, waardoor er voor ieder interieur een passende afwerking is.

Bent u op zoek bent naar een prachtige, eiken vloer voor uw woning in Maarsen of de regio Utrecht, u bent van harte welkom in onze showroom waar we graag meer vertellen over onze eiken vloeren Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit wij vertellen u er graag over. Vloerenhal Montfoort is slechts een kwartier – 20 km afstand van Maarssen

Pluspunten van onze eiken houten vloeren

  • Betrouwbaar
  • Veel verschillende Mogelijkheden tot afwerking
  • Het heeft een prachtige uitstraling
  • Karakter
  • Slijtvast
  • In Nederland gefabriceerd

Eiken Vloeren leggen we graag bij u in Maarssen

Vloerenhal levert verschillende soorten houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket. Al onze vloeren zijn kwaliteitsvloeren van Nederlands fabricaat. Welke sfeer u ook wilt bereiken in uw woning met een eiken vloer geeft u uw woning allure.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden