✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Eiken Vloer Thuis bij u in Vleuten

Zit u in Vleuten en bent u op zoek naar een eiken houten vloer voor thuis? Niet enkel ziet een eiken houten vloer er robuust uit maar de vloer gaat ook lang mee.

Een eiken vloer is tevens gemakkelijk in de afwerking

De eiken houten vloer is geliefd en voor veel mensen gaat er niets boven een eiken vloer. Het wordt niet voor niets de meest unieke vloerbedekking genoemd. Logisch, want de uitstraling van deze houten vloer is uniek en geeft een ruimte een extra boost. Omdat het om een natuurproduct gaat past het in elk huis van hyper modern tot classic. Met als voordeel dat de vloer aan elk interieur kan worden aangepast.

Eiken vloer ook leverbaar in Vleuten inclusief leggen

Bent u op zoek bent naar een prachtige diepe warme, eiken vloer voor uw woning in de regio Utrecht? U bent van harte welkom in onze showroom waar we graag meer vertellen over onze houten vloeren. We nemen de tijd voor u en denken met u mee. Vloerenhal Montfoort levert verschillende soorten eiken houten vloeren en al onze vloeren zijn kwaliteits vloeren van Nederlands makelij. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eiken vloer past altijd.

De voordelen van eiken houten vloeren

  • Duurzaam
  • Talloze Mogelijkheden tot bewerking
  • Prachtige diepe warme gloed
  • Een vloer met karakter
  • Slijtage vast
  • Nederlands makelij

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden