✓ Ruim Assortiment     ✓ Kwaliteit     ✓ Deskundig advies    ✓ Direct leverbaar     ✓ Laagste prijs garantie

kwaliteitsvloeren
voor een
betaalbare prijs​

Eiken Vloer Warm en Levendig - Nederlandse kwaliteit

Door toewijding en nauwgezette aandacht voor details heeft VloerenhalMontfoort het mooiste Europees eiken geselecteerd en deze vervolgens in Nederland laten bewerken. Dit alles om het beste eind resultaat te behalen en een nieuwe eiken houten vloer van Nederlandse kwaliteit aan te kunnen bieden tegen een scherpe prijs.

De warmte van een eiken houten vloer

In tegenstelling tot andere vloerbekleding geeft een eiken houten vloer een warme en levendige uitstraling. Dit komt doordat iedere plank uniek is zo ook de boom waaruit ze zijn vervaardigd. Het geeft een eiken vloer een geheel eigen karakter en zeker Europees eiken die zich kenmerkt door zijn donkere tekening in noest en nerf. Europees eiken is ook een langzaam groeiende soort eiken wat komt door het koudere klimaat. Door dat Europees eiken bomen langzamer groeien is het ook veel harder.

Een Europees eiken vloer heeft een natuurlijke uitstraling

Een Europees eiken vloer heeft een natuurlijke uitstraling in tegenstelling tot sommige andere vormen van vloerbekleding. Hout is levendig, warm en natuurlijk mooi. Een aanwinst en blikvanger voor ieder interieur. Wij verkopen verschillende eiken vloerdelen: eiken multiplanken, eiken massieve vloerdelen en eiken lamelplanken. Mooie producten, voor ieder wat wils en voor iedere ruimte een geschikte plank. Bij Vloerenhal Montfoort hebben wij Europees eiken houten vloeren en het gehele assortiment doorlopend op voorraad, waardoor wij zeer snel kunnen leveren. Alle prijzen zijn inclusief BTW en vanaf, enkel in combinatie met aanschaf van ondervloer, plinten en olie. Heeft u deze niet nodig dan kunnen wij u nog steeds een voordelige aanbieding doen. Eiken vloer inclusief leggen behoort ook tot de mogelijkheden.

Multiplank eiken

Onze eiken multiplanken zijn meerlaags opgebouwd en om en om verlijmd. Op deze meerlaagse structuur zit een toplaag van hoogwaardig massief eikenhout. Door deze meerlaagse opbouw heeft het hout veel minder last van de natuurlijke werking. Hierdoor is deze vloer bij uitstek geschikt om te gebruiken in vertrekken met vloerverwarming.

Massief eiken

Onze massief eiken planken zijn kant en klaar geschuurd, rondom voorzien van messing en groef en hebben anti schotelgroeven. Een kwalitatieve plank van maar liefst twee centimeter dik. Verkrijgbaar in drie sorteringen zodat u een ruime keus heeft.

Massief eiken vloer prijs

Zowel de multiplank, onze massieve vloerdelen en lamelplanken zijn in iedere gewenste kleur te behandelen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende kleuren hardwaxolie. In onze showroom kunt u de verschillende houtsoorten, sorteringen en bewerkingen bezichtigen. Een eiken vloer kan door een handige doe-het-zelver gemakkelijk geplaatst worden. Echter bieden wij ook een legservice zodat u het leggen van uw vloer ook kunt uitbesteden aan een professional.

Om zo lang mogelijk te geniet van uw nieuwe houten vloer is belangrijk om uw vloer goed te onderhouden. Door het gebruik van de juiste producten en de juiste zorg heeft u levenslang plezier van uw vloer. U voorkomt zo beschadigingen, krassen en vlekken. Vloerenhal Montfoort adviseert u graag over het onderhoud.

PEFC keurmerk

Al ons hout wordt rechtstreeks uit Europa geïmporteerd en onze leveranciers werken volgens  de internationale voorwaarden van het PEFC – Programme for the Endorsement of Forest Certification en FSC – Forest Stewardship Council. Deze keurmerken staan voor duurzaamheid, verantwoord bosbeheer en stelt tevens eisen aan arbeidsomstandigheden. Hierdoor is de vloer die u bij ons afneemt legaal en duurzaam. Alle prijzen zijn inclusief BTW en vanaf, enkel in combinatie met aanschaf van ondervloer, plinten en olie. Heeft u deze niet nodig dan kunnen wij u nog steeds een voordelige aanbieding doen.
[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=3]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden