✓ Ruim Assortiment     ✓ Kwaliteit     ✓ Deskundig advies    ✓ Direct leverbaar     ✓ Laagste prijs garantie

Bij ons elke woensdag
koopavond

Massief Frans Grenen Rustiek

Een mooie massief Frans grenen vloer past in ieder interieur. U kunt een unieke sfeer creëren met deze kwaliteitsvloer van prachtig massief grenen. Een aanwinst voor het leven, een natuurlijke blikvanger van uw woning. De vloerdelen kunt u in iedere gewenste kleur behandelen met een kleurolie. Hierdoor kunt u zelf de sfeer bepalen, gaat u voor een warme rode tint, een gewaagde donkere tint of kiest u voor tijdloos en natuurlijk wit?

Massief Frans Grenen Rustiek voor ieder interieur

Een grenen vloer past bij ieder interieur of u nu kiest voor een landelijke inrichting, strak en industrieel of voor een Scandinavische stijl. De hardheid van een grenen vloer is net iets zachter dan een eiken vloer. Grenen is dan ook een goedkoper alternatief. Het feit is dat een massief frans grenen rustiek vloer met het jaar harder wordt. Grenen wordt gekenmerkt door een iets wat levendige structuur met hier en daar wat kleurverschil in het hout. Het hout is duurzaam en onze planken zijn rondom voorzien van messing en groef. Onze vloeren zijn in duizend en een kleuren leverbaar. Meer informatie over ons assortiment vindt u hier.

Onze grenen vloeren zijn leverbaar in vele verschillende kleur variaties

Wij hebben rustiek grenen op voorraad, daardoor kunnen we snel leveren en dit zelfs voor een scherpe prijs. Onze vloeren zijn niet alleen goedkoop, maar ook een aanwinst voor uw woning. Wilt u meer weten over onze grenen vloeren u bent van harte welkom in onze showroom.

Waarom kiezen voor een massief frans grenen rustiek vloer?

Een vloer van rustiek grenen vloerdelen kan verschillende keren geschuurd en afgewerkt worden. Daarom is een vloer van grenen vloerdelen een duurzame vloerbedekking en gaat jaren mee. Rustiek Grenen vloerdelen kunnen op veel manieren afgewerkt worden: geolied, gewaxt of al dan niet dekkend in een kleur gelakt. Grenen vloerdelen zijn goedkoper dan eiken vloerdelen en door de warme, natuurlijke uitstraling is het een vloer waarop duidelijk geleefd mag worden. Kleine beschadigingen in de vorm van krasjes en putjes geven de grenen vloerdelen hun onmiskenbare charme.

Eigenschappen van een houten vloer van grenen

Rustiek grenen vloeren hebben een robust karakter en kan na het leggen gestopt worden met zaagschaafsel. Voor een robuustere / industriële uitstralen kan het stoppen achterwegen worden gelaten. Bij elke houten vloer moet rekening gehouden worden met de werking van het hout. Door de verandering van de lucht vochtigheid zal hout altijd krimpen of uitzetten. Hierdoor is een goede luchtbevochtiger die de luchtvochtigheidsgraad tussen de 55% en 65% houdt aan te raden. Een stabiele luchtvochtigheid in huis is beter voor de vloer en voor uw gezondheid.

Adres

Vloerenhal Montfoort Mosterdmolenweg 5B 3417 XM Montfoort (E) info@vloerenhalmontfoort.nl (T) 0348 506 551 (M) 06 1412 9469