Bij ons elke woensdag
koopavond

Grenen A sortering

Grenen A sortering vloeren staan voor rust en gezelligheid. De hardheid van grenen vloeren is net iets minder dan Eiken. Grenen  is dan ook een goedkoper alternatief. Het is wel een feit dat een Frans grenen vloer met het jaar harder wordt. Grenen wordt gekenmerkt door een iets wat levendige structuur met hier en daar wat kleurverschil in het hout. Het hout is duurzaam. Onze planken zijn rondom voorzien van messing en groef.

Grenen A sortering tegen een scherpe prijs

Wij hebben A sortering grenen op voorraad, daardoor kunnen we snel leveren en dit zelfs voor een scherpe prijs. Onze vloeren zijn niet alleen goedkoop, maar ook een aanwinst voor uw woning. Wilt u meer weten over onze grenen vloeren u bent van harte welkom in onze showroom.

Waarom kiezen voor een houten vloer van grenen A sortering vloerdelen

Een vloer van A sortering grenen vloerdelen kan verschillende keren geschuurd en afgewerkt worden. Daarom is een vloer van grenen vloerdelen een duurzame vloerbedekking en gaat jaren mee. A sortering Grenen vloerdelen kunnen op veel manieren afgewerkt worden: geolied, gewaxt of al dan niet dekkend in een kleur gelakt. Grenen vloerdelen zijn goedkoper dan eiken vloerdelen en door de warme, natuurlijke uitstraling is het een vloer waarop duidelijk geleefd mag worden. Kleine beschadigingen in de vorm van krasjes en putjes geven de grenen vloerdelen hun onmiskenbare charme.

Eigenschappen van een grenen houten vloer

A sortering grenen vloeren hebben een robust karakter, maar hoeft juist niet gestopt te worden met zaagschaafsel. Wilt u een een robuustere / industriële uitstralen klik dan hier voor onze Rustiek grenen vloerdelen. Bij elke houten vloer moet rekening gehouden worden met de werking van het hout. Door de verandering van de lucht vochtigheid zal hout altijd krimpen of uitzetten. Hierdoor is een  goede luchtbevochtiger die de luchtvochtigheidsgraad tussen de 55% en 65% houdt  aan te raden. Een stabiele luchtvochtigheid in huis is beter voor de vloer en voor uw gezondheid.

Nobody yet left a review. Be first?

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden

Scroll naar top