Rustiek Grenen vloerdelen

Rustiek grenen  vloerdelen staan voor rust en gezelligheid. De hardheid van grenen vloeren is net iets minder dan Eiken. Grenen is dan ook een goedkoper alternatief. Het is wel een feit dat een grenen rustiek vloeren met het jaar harder wordt. Grenen wordt gekenmerkt door een iets wat levendige structuur met hier en daar wat kleurverschil in het hout. Het hout is duurzaam. Onze planken zijn rondom voorzien van messing en groef. Onze vloeren zijn in duizend en een kleuren leverbaar.

Bij ons grenen rustiek tegen een scherpe prijs

Wij hebben rustiek grenen op voorraad, daardoor kunnen we snel leveren en dit zelfs voor een scherpe prijs. Onze vloeren zijn niet alleen goedkoop, maar ook een aanwinst voor uw woning. Wilt u meer weten over onze grenen vloeren u bent van harte welkom in onze showroom.

rustiek grenen vloerdelen

Waarom een houten vloer van rustiek grenen vloerdelen

Een vloer van rustiek grenen vloerdelen kan verschillende keren geschuurd en afgewerkt worden. Daarom is een vloer van grenen vloerdelen een duurzame vloerbedekking en gaat jaren mee. Rustiek Grenen vloerdelen kunnen op veel manieren afgewerkt worden: geolied, gewaxt of al dan niet dekkend in een kleur gelakt. Grenen vloerdelen zijn goedkoper dan eiken vloerdelen en door de warme, natuurlijke uitstraling is het een vloer waarop duidelijk geleefd mag worden. Kleine beschadigingen in de vorm van krasjes en putjes geven de grenen vloerdelen hun onmiskenbare charme.

Eigenschappen van een houten vloer van grenen

Rustiek grenen vloeren hebben een robust karakter en kan na het leggen gestopt worden met zaagschaafsel. Voor een robuustere / industriële uitstralen kan het stoppen achterwegen worden gelaten. Bij elke houten vloer moet rekening gehouden worden met de werking van het hout. Door de verandering van de lucht vochtigheid zal hout altijd krimpen of uitzetten. Hierdoor is een  goede luchtbevochtiger die de luchtvochtigheidsgraad tussen de 55% en 65% houdt  aan te raden. Een stabiele luchtvochtigheid in huis is beter voor de vloer en voor uw gezondheid.

Onze showroom is wekelijks geopend van dinsdag  t/m zaterdag. U vindt de openingstijden hier

Wij leveren en leggen door heel Nederland!