Bij ons elke woensdag
koopavond

Rustiek Grenen vloerdelen

Rustiek grenen  vloerdelen staan voor rust en gezelligheid. De hardheid van grenen vloeren is net iets minder dan Eiken. Grenen is dan ook een goedkoper alternatief. Het is wel een feit dat een grenen rustiek vloeren met de jaren harder wordt. Grenen wordt gekenmerkt door een iet wat levendige structuur met hier en daar wat kleurverschil in het hout. Het hout is duurzaam. Onze planken zijn rondom voorzien van messing en groef. De vloeren zijn in duizend en één kleuren leverbaar.

Grenen rustiek tegen een scherpe prijs

Wij hebben rustiek grenen op voorraad waardoor we snel kunnen leveren en ook voor een scherpe prijs. Onze vloeren zijn niet alleen goedkoop, maar ook een aanwinst voor uw woning. Wilt u meer weten over onze grenen vloeren u bent van harte welkom in onze showroom.

Waarom een houten vloer van rustiek grenen vloerdelen?

Rustiek grenen vloerdelen kunnen verschillende keren worden geschuurd en afgewerkt. Daarom is grenen een duurzame vloerbedekking. Het gaat jaren mee. Rustiek Grenen vloerdelen kunnen op veel manieren afgewerkt worden:
  • geolied
  • gewaxt
  • al dan niet dekkend in een kleur gelakt
Grenen vloerdelen zijn goedkoper dan eiken vloerdelen en door de warme, natuurlijke uitstraling is het een vloer waarop echt geleefd kan worden. Kleine beschadigingen in de vorm van krasjes en putjes geven de grenen vloerdelen die onmiskenbare charme.

Eigenschappen van een houten vloer van grenen

Rustiek grenen vloeren hebben een robuust karakter en kan na het leggen gestopt worden met zaagschaafsel. Voor een robuustere / industriële uitstraling kan het stoppen eventueel ook achterwege worden gelaten. Bij elke houten vloer moet rekening gehouden worden met de werking van het hout. Door de verandering van de luchtvochtigheid zal hout altijd krimpen of uitzetten. Wij raden dan ook gebruik te maken van een goede luchtbevochtiger die de luchtvochtigheidsgraad tussen de 55% en 65% houdt. Een stabiele luchtvochtigheid in huis is beter voor de vloer en voor uw gezondheid.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden