Bij ons elke woensdag
koopavond

Houten vloeren leggen in Nieuwegein

De houten vloeren Nieuwegein van Vloerenhal Montfoort zijn gemaakt van duurzaam en hoogwaardig hout. Wij leveren kwaliteits vloeren tegen een scherpe prijs. Op deze pagina leest u meer over onze vloeren. Meer informatie over ons assortiment vindt u hier.

Passende houten vloer vinden in de regio Nieuwegein

U kunt altijd een passende houten vloer vinden die perfect past bij uw interieur en woonwensen. Of u nu industrieeel wil combineren met natuurlijke elementen of een romantisch interieur wenst. Houten vloeren Nieuwegein te Montfoort is u van dienst met een passende houten vloer welke aansluit bij u interieur. Wij leveren alleen vloeren van kwalitatief PEFC en FSC gekeurd hout, hiermee houden we rekening met het mileu en koopt u een duurzaam product.

Bent u opzoek naar een houten vloer bij u in Nieuwegein?

Aangezien wij zelf het hout importeren kunnen wij voordelig inkopen en kunt u bij ons terecht voor een houten kwaliteits vloer tegen een scherpe prijs. Houten vloeren Nieuwegein te Montfoort heeft het gehele assortiment doorlopend op voorraad, waardoor wij zeer snel kunnen leveren. Wij leveren dagelijks houten vloeren in heel Nederland.

Daarnaast leveren wij ook in andere landen binnen Europa. Onze vloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleur variaties. Wij verkopen Houten vloeren met een geweldige uitstraling. Onze vloeren zijn een aanwinst voor ieder interieur. Bent u opzoek naar een prachtige houten vloer voor een scherpe prijs kom dan naar de Vloerenhal Montfoort.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden