Houten vloeren Utrecht

De houten vloeren Utrecht van Vloerenhal Montfoort zijn gemaakt van duurzaam en hoogwaardig hout. Wij leveren kwaliteits vloeren tegen een scherpe prijs. Op deze pagina leest u meer over houten vloeren Utrecht. Meer informatie over ons assortiment vindt u hier.

U kunt altijd een passende houten vloer vinden die perfect past bij uw interieur en woonwensen. Of u nu industrieeel wil combineren met natuurlijke elementen of een romantisch interieur wenst. Houten vloeren Utrecht te Montfoort is u van dienst met een passende houten vloer welke aansluit bij u interieur. Wij leveren alleen vloeren van kwalitatief PEFC en FSC gekeurd hout, hiermee houden we rekening met het mileu en koopt u een duurzaam product.

Bent u opzoek naar houten vloeren Utrecht dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij lever houten vloeren in Utrecht

houten vloeren Utrecht vloerenhal Montfoort

Aangezien wij zelf het hout importeren kunnen wij voordelig inkopen en kunt u bij ons terecht voor een houten kwaliteits vloer tegen een scherpe prijs. Houten vloeren Utrecht te Montfoort heeft het gehele assortiment doorlopend op voorraad, waardoor wij zeer snel kunnen leveren. Wij leveren dagelijks houten vloeren in heel Nederland. Daarnaast leveren wij ook in andere landen binnen Europa. Onze vloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleur variaties. Houten vloeren Utrecht te Montfoort heeft Houten vloeren met een geweldige uitstraling. Onze houten vloeren zijn een aanwinst voor ieder interieur.

Bent u opzoek naar een prachtige houten vloer voor een scherpe prijs kom dan naar vloerenhal montfoort.

Houten vloeren Utrecht vindt u:

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort

(T) 0348 506 551

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00
Woensdag10:00 - 17:00 en 19:00 - 21:00
Donderdag10:00 - 17:00
Vrijdag10:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag12:00 - 16:00
Wij leveren en leggen door heel Nederland!