Bij ons elke woensdag
koopavond

Houten vloeren ook leverbaar in Vleuten

Wij leveren en leggen ook houten vloeren in Vleuten. De vloeren zijn gemaakt van duurzaam en hoogwaardig hout. Wij leveren kwaliteits vloeren tegen een scherpe prijs. Op deze pagina leest u meer over onze vloeren. Meer informatie over ons assortiment vindt u hier.

Bent u opzoek naar een houten vloer voor thuis in Vleuten?

U kunt altijd een passende houten vloer vinden die perfect past bij uw interieur en woonwensen. Of u nu industrieeel wil combineren met natuurlijke elementen of een romantisch interieur wenst. Houten vloeren Vleuten te Montfoort is u van dienst met een passende houten vloer welke aansluit bij u interieur. Wij leveren alleen vloeren van kwalitatief PEFC en FSC gekeurd hout, hiermee houden we rekening met het mileu en koopt u een duurzaam product.
Aangezien wij zelf het hout importeren kunnen wij voordelig inkopen en kunt u bij ons terecht voor een houten kwaliteits vloer tegen een scherpe prijs. Houten vloeren Vleuten te Montfoort heeft het gehele assortiment doorlopend op voorraad, waardoor wij zeer snel kunnen leveren. Wij leveren dagelijks houten vloeren in heel Nederland. Daarnaast leveren wij ook in andere landen binnen Europa. Onze vloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleur variaties. Wij hebben houten vloeren te koop met een geweldige uitstraling. Onze vloeren zijn dan ook een aanwinst voor ieder interieur.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort Mosterdmolenweg 5B 3417 XM Montfoort (E) info@vloerenhalmontfoort.nl (T) 0348 506 551 (M) 06 1412 9469

Openingstijden