Bij ons elke woensdag
koopavond

De kenmerken van eiken visgraat vloeren

Een eiken visgraat parketvloer heeft vele mooie eigenschappen. Graag vertellen wij u er meer over. Als u verder leest krijgt u een beeld van de mooie eigenschappen van eiken visgraat parket. Er is zo veel keuze en wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet.
U bent opzoek naar een nieuwe houten vloer en wilt een bepaalde sfeer creëren met deze houten vloer. Alleen, wat voor een houten vloer? Welkom in de wereld van de houten vloeren. We gaan je een eindje op weg helpen en we beginnen met onze grote favoriet: Eiken visgraat vloeren.
Een eiken visgraat vloer heeft vele eigenschappen. De meest opvallende is dat eiken visgraat een erg stijvolle vloer is. Een eiken visgraat vloer is een wat duurdere houten vloer doordat het leggen arbeidsintensief is. Maar, dat zie je ook het geeft een vertrek in de woning een eigentijds karakter met de grandeur van weleer maar dan anno nu.

Wat is eiken visgraat parket

De naam verklapt het eigenlijk al, het zijn eiken vloerdelen gelegd in een visgraat motief. Ten opzichte van in de lengte gelegde massief eiken vloer is een visgraat patroon drukker, maar ook zeker unieker. Een eiken visgraat vloer trekt altijd toch een beetje de aandacht, omdat er meer tijd aan is besteed door een vakman dan aan een gewone eiken houten vloer welke door een handige doe-het-zelfver te leggen is. Een eiken visgraat vloer: uniek, opvallend, duurzaam en stijlvol.

DE VISGRAAT VLOER IS HELEMAAL TERUG!

Bij vloerenhal montfoort maakt de eiken visgraat vloer dan ook een comeback in een modern jasje anno nu. Het is GEEN klassieke, smalle, glimmende houten vloer zoals je vroeger zag. Vandaag de dag is de visgraat vloer een stoerevloer gemaakt van brede, robuuste houten vloerdelen. Deze authentieke en vooral duurzame vloer geeft elke vertek in de woning een moderne maar toch warme uitstraling. Wij verkopen verschillende visgraat eiken parket

Adres

Vloerenhal Montfoort Mosterdmolenweg 5B 3417 XM Montfoort (E) info@vloerenhalmontfoort.nl (T) 0348 506 551 (M) 06 1412 9469

Openingstijden