✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Lamelparket voor uw kantoor in Houten?

Kwaliteits lamelparket voor uw kantoor in Houten? Lamelparket is een product wat wordt samengesteld uit een massieve top laag van eiken hout en een onderlaag van verlijmde berken hout. Lamelparket is iets anders dan multiplank. Een multiplank bechikt over een andersoortige onderlaag dan lamelparket. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van duurder multiplex hout. Vandaar is een multiplank ook altijd iets duurder dan een lamelparket houten vloer. De overeenkomst tussen beide is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

Wat u dient te weten over ons lamelparket

Lamelparket kunt u naadloos leggen of laten leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een stuk minder gevoelig voor krimp of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, daarnaast heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt om te gebruiken met vloerverwarming.

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in de regio van Houten

U zoekt een lamelparket voordelig geprijst voor uw huis of werk in Houten of omgeving? Kom dan bij ons langs in Montfoort. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

De vele voordelen van lamelparket

 

  • Eersteklas materiaal
  • Nederlands fabricaat
  • Kan zelf worden gelegd
  • Keuze uit veel kleuren
  • Het is een betrouwbaar product
  • Scherp geprijst
  • Alle vloeren uit voorraad te leveren
  • Is geschikt voor vloerverwarming

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden