✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Lamelparket Leveren in Lopik

U woont in Lopik en bent op zoek naar lamelparket voor thuis? Lamelparket is een product met twee lagen. Een toplaag van massief eiken hout en de onderlaag van verlijmd berkenhout. Lamelparket wordt vaak vergeleken met multiplank. Er zitten wel verschillen tussen lamelparket of multiplank. De multiplank is wat duurder aangezien de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Daarom is een multiplank wat duurder geprijsd dan lamelparket . Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

De pluspunten van lamelparket

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket minder gevoelig voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk in onderhoud maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Wij leveren lamelparket ook in Lopik

U woont in Lopik en bent op zoek naar goedkoop lamelparket voor bij u in huis? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort. De vloerenhal levert en legt ook lamelparket in Lopik. We zjin gemakkelijk bereikbaar. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

De voordelen van ons lamelparket

  • Al onze houten vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
  • Nederlandse kwaliteit
  • Kan zelf worden gelegd
  • 1000 en 1 kleur keuzes
  • Duurzaam
  • Wij bieden kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Al het hout op vooraad
  • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden