✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Lamelparket brengen en leggen in Utrecht?

Wij leveren lamelparket vloeren tegen een scherpe prijs ook in Utrecht! Lamelparket bestaat uit twee lagen. De toplaag is van massief eiken hout en de onder laag van verlijmd berkenhout. Lamelparket wordt maar al te vaak vergeleken met multiplank.

Wat u moet weten over ons lamelparket

Het grote verschil tussen multiplank en lampelparket zit hem in de details. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van wat duurder multiplex hout. Daarom is een multiplank wat duurder geprijsd dan lamelparket . De overeenkomst tussen beide vloeren is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.
Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Een lamelplanken vloer is niet zo gevoelig voor last van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Hierdoor is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, bovendien heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt om te gebruiken met vloerverwarming.

Vloerenhal levert natuurlijk ook lamelparket in Utrecht

U zoekt een lamelparket voordelig geprijst voor uw woning of kantoor in Urecht? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket

  • Hoogwaardig materiaal
  • Nederlandse kwaliteit
  • Zelf te leggen
  • Keuze uit veel verschillende kleuren
  • Duurzaam
  • Voordelig geprijst
  • Alle vloeren direct uit voorraad te leveren
  • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden