✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Lamelparket voor de woonkamer in Vianen

Op zoek naar de beste lamelparket in de regio Vianen? Kwaliteitsvloeren en toch voordelig in prijs! Lamelparket bestaat uit de volgende lagen. De toplaag is massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit verlijmd berken hout. Lamelparket wordt vaak verward met multiplank. Een multiplank heeft een andere onderlaag dan lamelparket. De onderlaag van een multiplank is opgebouwd uit multiplexhout wat wat duurder is is. Daarom is een multiplank wat duurder geprijsd dan lamelparket . De overeenkomst is dat beide type vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

Lamelparket uitleg

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer is niet zo kwetsbaar voor last van vocht en schommelingen in temperatuur. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, daarbij heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Wij leveren en leggen lamelparket ook in Vianen

U zoekt een lamelparket goedkoop geprijst voor uw huis in Vianen? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Pluspunten van ons lamelparket

  • Hoogwaardig materiaal
  • Nederlandse kwaliteit
  • Kan zelf worden gelegd
  • Opties uit talloze kleuren
  • Degelijk product
  • Kwaliteit en hele scherpe prijs
  • Al het hout op vooraad
  • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden