✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Lamelparket bij u in Woerden gelegd?

Lamelparket heeft twee lagen. De toplaag is van massief eiken hout en een onderlaag van berkenhout wat verlijmd is. Lamelparket is wat anders dan multiplank. Het grote verschil tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details.

Kwaliteits lamelparket leggen in Woerden en toch scherp geprijst!

De multiplank kost wat duurder aangezien de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Daarom is een multiplank wat duurder geprijsd dan lamelparket. De overeenkomst tussen beide vloeren is dat ze een massief eiken toplaag hebben.
Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. Doordat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een stuk minder gevoelig voor krimp of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor eenvoudig in onderhoud en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat het geschikt maakt om te gebruiken met vloerverwarming.

Lamelparket voor bij u thuis in Woerden?

U woont in Woerden of omgeving? U bent op zoek naar een lamelparket voor bij u in huis? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket

Al onze houten vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
  • Nederlandse kwaliteit
  • Zelf te leggen
  • 1000 en 1 kleur keuzes
  • Degelijk product
  • Wij leveren kwaliteit tegen een voordelige prijs
  • Al ons hout op vooraad
  • Geschikt met vloerverwarming

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden