Bij ons elke woensdag
koopavond

Massief Eiken Rustiek Plus Vloeren

Veel mensen zweren bij een massieve eiken vloer rustiek plus, dit omdat deze 100 procent van eiken hout is en dat ervaar je ook. Massieve eiken vloeren zijn een aanwinst voor iedere interieur wel dient deze verlijmd te worden gelegd. Voor sommige mensen een min puntje is dat massieve eiken vloer welke niet verlijmd is gelegd maar zwevend gelegd meer zal werken dan een lamel of multiplank.

De Werking van Massief Eiken Rustiek Plus

U dient rekening te houden met de werking van het massieve hout. De luchtvochtigheid in uw huis kan schommelen en hierdoor zal hout altijd krimppen of uitzetten. Ons advies is een goede ultrasoonbevochtiger of lucht bevochtiger deze zal de luchtvochtigheidsgraad in uw woonkamer tussen de 55% en 65% houden. Tevens is een juiste luchtvochtigheid in uw woning niet alleen beter voor uw vloer maak ook de gezondheid.
Om kieren tussen de planken te voorkomen bij een massieve vloer dient de vloer verlijmt te worden op een houten constructie vloer. Door deze eigenschappen is een massief eiken vloer niet geschikt in combinatie met vloerverwarming. Massief eiken rustiek vloeren staan voor luxe en brengen een natuurlijke sfeer  aan in uw interieur. Onze massieve vloeren zijn voorzien van messing en groef rondom, anti-schotel groeven en hebben een micro v-groef, dit geeft de eiken vloer een luxe uitstraling.

Waarom zou je kiezen voor een massief eiken houten vloer rustiek plus?

  • Een nog mooiere kwaliteit hout structuur dan rustiek en minder grote noesten
  • Massief eiken vloer kan meerdere malen worden geschuurd.
  • Het geeft een natuurlijke luxe uitstraling aan uw interieur.
  • lange levensduur van massief eiken.
  • Massief eiken is een vloer die leeft; dat de vloer mogelijk kiert, uitzet en schotelt vind je alleen maar charmant.

Bent u op zoek naar een prachtige massief eiken vloer voor een scherpe prijs kom dan naar Vloerenhal montfoort. Bij ons kunt u altijd een passende houten vloer vinden die perfect past bij uw interieur en woonwensen. Wij leveren alleen vloeren van kwalitatief PEFC en FSC gekeurd hout, hiermee is de vloer die u bij ons afneemt legaal en duurzaam. Bij Vloerenhal Montfoort is het mogelijk om uw vloer kosteloos te reserveren en op te slaan zodat uw vloer ten alle tijden direct voor u klaarstaat.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden