Bij ons elke woensdag
koopavond

Massief Eiken Rustiek Vloer

Massieve eiken vloeren spreken veel mensen aan doordat het 100% eiken hout is en dat voelt goed. Tevens is een massieve vloer ook mooi mits deze verlijmd wordt gelegd. Een nadeel van een massieve eiken vloer die niet is verlijmd, maar zwevend gelegd wordt is dat deze meer werkt dan een multiplank vloer.

Bij elke houten vloer moet rekening worden gehouden met de werking van het hout. Door de verandering van de lucht vochtigheid zal hout altijd krimpen of uitzetten.

Stabiele Luchtvochtigheid voor een Massief Eiken Rustieke Vloer

Hierdoor is een goede luchtbevochtiger die de luchtvochtigheidsgraad tussen de 55% en 65% houdt aan te raden. Een stabiele luchtvochtigheid in huis is beter voor de vloer en voor uw gezondheid. Een massief eiken vloer moet zwevend gelegd worden met een ondervloer. De eigenschappen van een massief eiken vloer zorgen er voor dat deze niet geschikt is in combinatie met vloerverwarming.

Onze eiken vloeren zijn van Nederlands fabrikaat

Massief eiken rustiek vloeren staan voor luxe en brengen een natuurlijke sfeer  aan in uw interieur. Onze massieve vloeren zijn voorzien van messing en groef rondom, anti-schotel groeven en hebben een micro v-groef, dit geeft de eiken vloer een luxe uitstraling.

Waarom zou je kiezen voor een massief eiken houten vloer rustiek?

  • Rustiek eiken heeft een mooie stoere en levendige hout structuur
  • Massief eiken vloer kan meerdere malen worden geschuurd.
  • Het geeft een natuurlijke luxe uitstraling aan uw interieur.
  • lange levensduur van massief eiken.
  • Massief eiken is een vloer die leeft; dat de vloer mogelijk kiert, uitzet en schotelt vind je alleen maar charmant.

Bent u op zoek naar een prachtige massief eiken vloer voor een scherpe prijs kom dan naar Vloerenhal montfoort. Bij ons kunt u altijd een passende houten vloer vinden die perfect past bij uw interieur en woonwensen. Wij leveren alleen vloeren van kwalitatief PEFC en FSC gekeurd hout, hiermee is de vloer die u bij ons afneemt legaal en duurzaam. Bij Vloerenhal Montfoort is het mogelijk om uw vloer kosteloos te reserveren en op te slaan zodat uw vloer ten alle tijden direct voor u klaarstaat.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden