✓ Ruim Assortiment     ✓ Kwaliteit     ✓ Deskundig advies    ✓ Direct leverbaar     ✓ Laagste prijs garantie

Bij ons elke woensdag
koopavond

Massief houten vloer kopen

U wilt een massief houten vloer kopen waar moet u op letten. Bij VloerenhalMontfoort hebben we door toewijding en nauwgezette aandacht voor details het beste Europees eiken geselecteerd en deze vervolgens in Nederland laten bewerken tot de mooiste massief eiken vloeren. Dit alles om het beste eind resultaat te behalen en een massief eiken vloer van Nederlandse kwaliteit aan te kunnen bieden tegen een scherpe prijs. Bij ons in de winkel hebben we een geweldig assortiment massief eiken vloeren, maar ook grenen. Bij ons is alles uitvoorraad leverbaar. Niet geheel onbelangrijk maar onze leveranciers werken conform het PEFC-keurmerk.

Kwaliteits Massief Houten vloeren

Onze showroom is gelegen in regio Utrecht te Montfoort onder de rook van Utrecht. Vanuit de grote steden in de randstad leveren wij onze. Vooral voor de steden  Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn wij erg goed bereikbaar. Bij ons vindt u kwaliteits vloeren welke de goedkoopste massief eiken vloeren van Nederland zijn. Er is een ruimte keuze aan verschillende kleuren, we zien u graag in onze showroom.

Waarom een massief houten vloer kopen bij VloerenhalMontfoort

Waarom een massief houten vloer kopen. U wilt graag een mooie houten vloer die jaren mee gaat en die u ook meerdere keren van vernieuwen door hem op nieuw te schuren en aftewerken. Dit is een van de grootste voordelen van een massief eiken vloer. Hierdoor kan een massief eiken vloeren jaren lang mee gaan. Een eiken plank is een van de hardere hard soorten en dit voorkomt dat het niet snel zal beschadigen. Onze eiken vloeren gaan jaren mee en zijn van Nederlandse kwaliteit waardoor u er lang van kan genieten.
  • Geeft uw interieur een warm karakter
  • Nederlandse kwaliteit
  • houten vloer voor een scherpe prijs
  • meerderekeren opnieuw te schuren.
  • een aanwinst voor iedere woning
  • erg duurzaam
  • vele afwerkings mogelijkheden
  • Veel kleur opties

Het leggen van een massief houten vloer

Een massief houten vloer is door een ervaren doe-het-zelvers prima te leggen. Natuurlijk moet men wel rekening houden met de werking van het hout. Hout zal onder invloed van vocht en droogte uitzetten of krimpen. Door ruimte vrij te houden langs de muren kunt u de natuurlijke werking opvangen. Wilt ik het leggen van de vloer uitbesteden dan komt onze legservice u van pas!

Onze service

Bij Vloerenhalmontfort durven wij te zeggen; daar koopt u gegarandeerd de goedkoopste massief houten vloer. Mocht u elders een vergelijkbare massief houten vloer tegen een lagere prijs vinden! Kom gerust bij ons langs en wij doen u een passend voorstel, zodat u alsnog goedkoper uit bent. VloerenhalMontfoort biedt u een perfecte service aan en dat tegen een de scherpste prijs van Nederland.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort Mosterdmolenweg 5B 3417 XM Montfoort (E) info@vloerenhalmontfoort.nl (T) 0348 506 551 (M) 06 1412 9469

Openingstijden