✓ Ruim Assortiment     ✓ Kwaliteit     ✓ Deskundig advies    ✓ Direct leverbaar     ✓ Laagste prijs garantie

Bij ons elke woensdag
koopavond

Multiplank eiken goedkoop

De prijs van multiplank eiken is hoger dan die van lamelparket. Dit heeft alles te maken met de kwaliteits verschillen tussen de twee soorten. Lamelparket is een goedkopere variant van een meerlaag opgebouwd houten vloer.

Is multiplank eiken goedkoper?

Het hoeft niet veel duurder te zijn dan lamelparket. Bij ons in de winkel hebben we een geweldig assortiment eiken multiplanken. Wij verkopen kwaliteit multiplank eiken voor een scherpe prijs. Dit doen we door grootschalig al ons hout in te kopen in Europa en dit in onze zagerij te verwerken tot multiplank vloeren. Onze leveranciers werken conform het hout PEFC-keurmerk.

Waarom kiezen voor een mulitplank eiken

Een muliplank eiken prijs zegt niet alles, maar deze vloeren hebben een lange levensduur en daarom een slimmen investering. Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er gewoon uitziet als een massief eiken vloer. Als de vloer eenmaal gelegd is ziet u geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang van kan genieten.
  • Een multiplank vloer is geschikt in ruimtes met vloerverwarming.
  • Een multiplank vloer is ideaal voor grote ruimtes waarin de vloer zwevend gelegd moet worden
  • Een multiplank vloer  kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt.
  • Een multiplank vloer kan naadloos worden gelegd.

Uiterlijk van een multiplank eiken

Multiplank eiken prijs aan de prijs zal het niet liggen. Zelfs een eiken multiplank vloer geeft dezelfde warme uitstraling als een massief eiken houten vloer. Ons hout heeft niet zoveel noesten en scheuren wat een rustiger karakter heeft en is van Europees afkomst. Doordat Europees eiken hout rustiger oogt dan Amerikaans eiken is velen maler stijlvoler. Bij ons is heeft u ruime keuze aan kleur olien, zo is er voor ieder interieur een passende kleur.

Het goedkoop leggen van een eiken multiplank vloer

Het grote voordeel van een multiplank eiken vloer is dat door ieder handig persoon zelfd gelegd kan worden. U dient altijd wel rekening te houden met de werking van het hout. Onder invloedt van vocht en droogte zal hout altijd werken. Door ruimte vrij te houden langs de muren kunt u de natuurlijke werking opvangen. Wilt ik het leggen van de vloer uitbesteden dan komt onze legservice u van pas!

Zoekt u toch iets anders?

Wilt u geen multiplank eiken vloer dat kunnen wij ons voorstellen want een massieve parketvloer is nog steeds een van de meest populaire vloerbekledingen. Het is een vloer die veelal vast op de ondergrond wordt gelegd. Zwevend leggen is ook mogelijk wij adviseren u graag er over. De vloer kan met behulp van onze olien in ieder gewenste kleur worden afgewerkt. Nieuwsgierig geworden u bent van harte welkom in onze showroom in Montfoort in de buurt van Utrecht.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden