Bij ons elke woensdag
koopavond

Multiplank Eiken Rustiek Naturel geolied

Onze eiken multiplank rustiek vloeren staan voor luxe en brengen een karakteristieke luxe sfeer aan in uw interieur. De hardheid van eiken is vele malen harder dan die van grenen. Hierdoor is eiken dan ook duurder, maar heeft wel een langere levensduur.

Eiken Multiplank specs

Onze multiplanken zijn voorzien van messing en groef rondom en hebben een micro v-groef, dit geeft de eiken vloer een luxe uitstraling. Een eiken multiplank is meerlaags opgebouwd. De lagen zijn om en om verlijmd om de natuurlijke werking zo min mogelijk te maken. Dit word berken-triplex achterrug genoemd. Dit heeft als voordeel dat de vloer minder snel zal gaan werken en dus minder naden en kieren zal vertonen. Op de meerlaagse structuur zit een toplaag van 3mm hoogwaardig massief eikenhout. Deze eigenschappen maakt een eiken vloer opgebouwd als multiplank een ideale vloer voor in u huis.

Multiplank uitermate geschikt voor ruimtes met vloerverwarming

Door de meerlaagse opbouw van de plank, is deze vloer uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. In samenwerking met de juiste ondervloer heeft u een product dat uitstekend past in een omgeving met vloerverwarming.

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden