Bij ons elke woensdag
koopavond

Onderhoud aan uw eiken vloer en grenen vloer

De lente is net begonnen en het is weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Ook uw eiken vloer en grenen vloer kan misschien wel een opfrisbeurt gebruiken? Maar welke producten kunt u het beste gebruiken? Wij van Vloerenhal Montfoort geven u een aantal tips.

Onderhoud aan uw eiken vloer en grenen vloer

Door dagelijks gebruik kan uw vloer flink vies worden, ongemerkt loopt u toch veel vuil en viezigheid mee naar binnen. Daarom is alleen stofzuigen of dweilen niet voldoende. Het beste kunt u ook een product gebruiken dat uw vloer beschermd zodat vuil en vocht minder snel hechten aan uw houten vloer.
Het beste kunt u uw houten vloer behandelen met een onderhoudszeep. Maar hoe doet u dat? De eerste stap is het stofzuigen van uw vloer, verwijder al het vuil en stof. Daarna is het handig om twee emmers klaar te zetten voor het dweilen. Een emmer met water met daarin onderhoudszeep (bekijk goed de verpakking voor de exacte verhoudingen) en een emmer met daarin schoon water om daarin uw vieze dweil steeds uit te spoelen. U dweilt zo de gehele kamer en spoelt steeds tussendoor uw dweil schoon.

Tips voor het dweilen:

Dweil uw vloer nooit te vochtig en wring uw dweil goed uit. Het is ook verstandig om uw vloer met een droge doek na te wrijven. Zet ramen en deuren goed open zodat er voldoende ventilatie is. Gebruik geen reguliere schoonmaakmiddelen omdat deze juist de toplaag van het hout beschadigen. Onderhoudszeep reinigt uw vloer niet alleen, het geeft uw vloer ook een beschermende laag. Hierdoor heeft u nog langer plezier van uw vloer!
Heeft u vragen over het reinigen van uw vloer of is uw onderhoudszeep op? Wij adviseren u graag, onze showroom is centraal in Utrecht gelegen, vanuit Rotterdam Of Den Haag bent u met een half uurtje bij ons. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom. Wij leveren Nederlandse kwaliteits- vloeren voor een scherpe prijs!

Nog geen eiken vloer of grenen vloer maar wel geïnteresseerd?

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden