Bij ons elke woensdag
koopavond

De laatste trend: Visgraat vloeren

Visgraat van nu!

De visgraat vloer kom je steeds vaker tegen en dankt zijn naam aan de legmethode in de vorm van jawel….een visgraat. Een specifieke en speelse legmethode die uitgevoerd kan worden met verschillende houtsoorten. De houtsoort, breedte, lengte en bijvoorbeeld kleur hebben invloed op het eindresultaat en uitstraling van de vloer. Ook de sortering van het hout geeft de vloer een eigen karakter. Wilt u bijvoorbeeld een rustige luxe uitstraling dan kunt u kiezen voor een noest-arme variant. Heeft u liever een levendige vloer met kleine noesten en kleurnuances? Dan is een rustieke variant wellicht een betere keus voor u.

Visgraat Vloeren zelf leggen?

Een visgraatvloer is een secure klus. Een handige doe-het-zelver kan een houten vloer prima zelf leggen maar een visgraatvloer is een vak apart. Het leggen van een visgraatvloer vereist kennis en kunde en het juiste gereedschap. Wilt u het leggen van een visgraat vloer liever uitbesteden? Vloerenhal Montfoort werkt samen met ervaren parketteurs die u het werk uit handen nemen.

Vloerverwarming en visgraat vloeren

Onze eiken visgraat vloer heeft een berkentriplex onderrug die de natuurlijke werking beperkt. Hierdoor is onze eiken visgraat vloer uitermate geschikt om te gebruiken in vertrekken met vloerverwarming. In combinatie met een ondervloer geschikt voor vloerverwarming haalt u het optimale rendement uit uw vloerverwarming en voelt uw vloer behaaglijk aan. De visgraat vloer kan zowel zwevend als verlijmd gelegd worden op de cementdekvloer.

Visgraat vloeren in iedere kleur!

Eiken visgraat vloeren kunt u in bijna iedere gewenste kleur oliën. Dit kunt u doen met een hardwax olie. In onze showroom kunt u kleurstalen bekijken zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en goed kunt vergelijken.

Visgraat Vloeren van Vloerenhal Montfoort

Wij leveren visgraat eiken vloeren van Nederlandse kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wilt u meer weten over onze eiken visgraat vloeren? Of  heeft u vragen over het leggen van een vloer? Vloerenhal Montfoort voorziet u graag van advies. In onze showroom bent u van harte welkom om alle vloeren te bekijken.

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden