✓ Ruim Assortiment     ✓ Kwaliteit     ✓ Deskundig advies    ✓ Direct leverbaar     ✓ Laagste prijs garantie

Bij ons elke woensdag
koopavond

Onze Houten Vloeren

Houten vloeren, wie vindt ze niet mooi, het is een natuur product en dat geeft je interieur een warme uitstraling. Daarom wordt vaak ook gezegd een houten vloer past eigenlijk in elk interieur. Als je dan kiest voor een houten vloer, dan krijgt je interieur meteen een bepaalde sfeer. De sfeer die je creert kan varieren door juist een bepaalde kleur of de stijl van het hout te kiezen. Bent u op zoek naar een mooie houten vloer dan geven wij u graag advies. Kom gerust naar VloerenHalmontfoort in region Utrecht. Wij hebben een ruim assortiment vloeren van massief houten vloeren to de populair eiken multiplank vloeren.
VloerenhalMontfoort heeft een ruime keuze uit eiken en grenen vloeren, welke ieder jun eigen karakter hebben. U kunt bij ons kiezen uit goedkope grenen vloeren met een rustieke uitstraling tot en met duurdere eiken vloeren met een elegante uitstraling. Al onze vloeren zijn in velen kleuren leverbaar van donker tot en met licht.

Massief houten vloeren

De massief houten vloer is ideaal in interieurs met een landelijke of klassieklassieke karakter. Dit komt doordat  massief eiken vloeren een natuurlijke uitstraling hebben vanwege het materiaal. Ook in massieve vloeren hebben wij keuzes van grenen vloerdelen of eikenhouten vloerdelen.

Duoplank of multiplank Houten vloer

Op dit moment is de duoplank of multiplank de populairste houten vloer. De populariteit is te begrijpen aangezien deze vloeren erg geschikt zijn voor ruimtes met vloerverwarming en niet te vergeten ook toepasbaar in hele grote ruimtes.Door de unieke samenstelling van deze houten vloeren wordt de werking van het hout tot het minimum gereduseerd.

Goedkope houten vloer

Vloerenhalmontfoort biedt goedkope houten vloeren aan maar deze zijn wel van hoge kwaliteit. Hoe kan dit; Vloerenhalmontfoort koop in Europa al zijn hout direct-in en regelt zelf de bewerking, door het process in eigen beheer tenemen kunnen wij goedkope houten vloeren leveren en daarbij ook de kwaliteit waarborgen. We zijn ervan overtuigd dat u nergens in Nederland deze kwaliteit kan krijgen voor onze prijzen.Bijna al het hout in ons assortiment beschikt over een PEFC-keurmerk; zo weten we dat er verantwoord met het mileu wordt op gesprongen.

Voordelen VloerenhalMontfoort houten vloeren

Houten vloeren gaan levenslang mee, mits deze regelmatig goed worden onderhouden. Onderstaan nog een aantal voordelen van een houten vloer:
  • Duurzaam
  • velen bewerkingsmogelijkheden
  • hout vloeren zijn bijzonder mooi
  • Karakteristiek
  • Slijtage vast
  • Nederlands fabricaat
  • Direct uit voorraad leverbaar

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden