kwaliteitsvloeren
voor een
betaalbare prijs

Eiken Multiplank Rustiek 19cm

Uw wilt wel de voordelen van een massief ogende vloer maar niet de nadelen dan bieden onze multiplank eiken vloeren een uitkomst. Onze eiken multiplank rustiek vloeren zijn een aanwinst voor uw interieur welke het een karakteristieke luxe sfeer geeft. De 3mm top laag is van eiken en de hardheid van deze top laag eiken is vele malen harder dan die van grenen.
Hierdoor is eiken dan ook duurder, maar heeft wel een langere levensduur. Onze multiplanken zijn voorzien van messing en groef rondom en hebben een micro v-groef, dit geeft de eiken vloer een luxe uitstraling.

Eiken Multiplank Rustiek 19cm Meerlaags

Eiken Multiplank Rustiek 19cm Meerlaags

Een multiplank is meerlaags opgebouwd. De lagen zijn om en om verlijmd om de natuurlijke werking zo min mogelijk te maken. Dit word berken-triplex achterrug genoemd. Dit heeft als voordeel dat de vloer minder snel zal gaan werken en dus minder naden en kieren zal vertonen. Op de meerlaagse structuur zit een toplaag van 3mm hoogwaardig massief eikenhout. Deze eigenschappen maakt een eiken vloer opgebouwd als multiplank een ideale vloer voor in u huis.

Waarom kiezen voor een eiken multiplank houten vloer

Door de meerlaagse opbouw van de plank, is deze vloer uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. In samenwerking met de juiste ondervloer heeft u een product dat uitstekend past in een omgeving met vloerverwarming. Een eiken rustiek vloer heeft sfeervolle uitstraling door zijn nerf tekening waarin noesten een karaketrestiek effect geven aan deze multiplank houten vloer. Een multiplank is door een handige doe-het-zelfer zeer goed zelf te leggen middels onze leginstructie. Multiplanken kunnen zwevend gelegd worden en hebben minder last van werking. Bij ons vindt u een ruime keuze aan kleur mogelijkheden, hierdoor is er altijd een kleur te vinden die bij uw interieur past.

Eigenschappen van een multiplank eiken vloer

Bij elke houten vloer moet rekening gehouden worden met de werking van het hout. Door de verandering van de lucht vochtigheid zal hout altijd krimpen of uitzetten. Hierdoor is een  goede luchtbevochtiger die de luchtvochtigheidsgraad tussen de 55% en 65% houdt  aan te raden. Een stabiele luchtvochtigheid in huis is beter voor de vloer en voor uw gezondheid.

Bent u op zoek naar een prachtige houten vloer voor een scherpe prijs kom dan naar Vloerenhal montfoort. Bij ons kunt u altijd een passende houten vloer vinden die perfect past bij uw interieur en woonwensen. Wij leveren alleen vloeren van kwalitatief PEFC en FSC gekeurd hout, hiermee is de vloer die u bij ons afneemt legaal en duurzaam in tegenstelling tot dat van vele andere bedrijven. Bij Vloerenhal Montfoort is het mogelijk om uw vloer kosteloos te reserveren en op te slaan zodat uw vloer ten alle tijden direct voor u klaarstaat.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden