✓ Ruim Assortiment     ✓ Kwaliteit     ✓ Deskundig advies    ✓ Direct leverbaar     ✓ Laagste prijs garantie

kwaliteitsvloeren
voor een
betaalbare prijs​

Eiken Visgraat vloer

De Visgraat vloer kom je steeds vaker tegen en dankt zijn naam aan de leg methode in de vorm van jawel….een visgraat. Een specifieke en speelse leg methode die uitgevoerd kan worden met verschillende houtsoorten. De houtsoort, breedte, lengte en bijvoorbeeld kleur hebben invloed op het eindresultaat en uitstraling van de vloer. Ook de sortering van het hout geeft de vloer een eigen karakter. Wilt u bijvoorbeeld een rustige luxe uitstraling dan kunt u kiezen voor een noest-arme variant. Heeft u liever een levendige vloer met kleine noesten en kleurnuances? Dan is een rustieke variant wellicht een betere keus voor u.

Eiken visgraat vloer van Nederlandse kwaliteit

Door toewijding en nauwgezette aandacht voor detail heeft Vloerenhal Montfoort het beste Europees eiken geselecteerd en deze vervolgens in Nederland laten bewerken. Dit alles om het beste eind resultaat te behalen en een visgraat eiken vloer van Nederlandse kwaliteit aan te kunnen bieden tegen een scherpe prijs.

Eiken visgraat vloer, natuurlijke uitstraling

Visgraat vloeren geven uw woning een eigentijds karakter met de grandeur van weleer maar dan anno nu. Hout is levendig, warm en natuurlijk mooi. Een aanwinst en blikvanger voor ieder interieur. Wij verkopen verschillende visgraat eiken parket:

Visgraat eiken vloer

Bij vloerenhal montfoort maakt de eiken visgraat vloer een comeback in een modern jasje anno nu. Het is GEEN klassieke, smalle, glimmende houten vloer zoals je vroeger zag. Vandaag de dag is de visgraat vloer een stoere vloer gemaakt van brede, robuuste houten vloerdelen. Deze authentieke en vooral duurzame vloer geeft elke vertrek in de woning een moderne maar toch warme uitstraling.
4.7 Rating From 9 Reviews.
on 17, Sep 2018
Na heel wat winkels te hebben bezocht is voorons vloerenhal montfoort de winner. Een heldere uitleg en nette prijs. We zijn erg tevreden met onze visgraat vloer
Nico Mulder
on 30, Aug 2018
Visgraat extra breed, wat een pracht vloer. Bedankt Paul voor het ontzorgen
Fam. Kool
on 03, Aug 2018
Na veel showroom te hebben bezocht uitgekomen bij Paul van vloerenhalmontfoort. We zijn erg tevreden over onze aankoop
R. Slootman
on 29, Oct 2018
Visgraat parket vloer. Wij waren blij verrast met de prijs bij vloerenhal montfoort We kregen goed advies en niet de verkoper was niet opdringerig zoals sommige winkels. Levertijd was lekker snel inclusief de legservice.
Fam Maurik
on 08, Nov 2018
Visgraat noestarm. Erg mooie en rustig overkomende vloer. Erg duidelijk advies over wat wel en niet kan. Veel keuze in de showroom zeker een bezoekje waard.
Dhr. Ramsteen
on 29, Sep 2019
Wij zijn erg blij met de onze visgraat vloer. Het was een tip van een kennis. Erg goed service!
E. Sanders
on 02, Dec 2019
eiken visgraat multiplank i.c.m. vloerverwarming. We twijfelde tussen multiplank select en eiken visgraat. Blij gekozen te hebben voor visgraat het geeft de woonkamer meer klasse. Alles verliep volgens planning met als uitkomst een prachtige vloer.
Rubben Zwaan
on 25, Oct 2019
Wij zijn erg tevreden over de Eiken visgraat vloer. Duidelijke uitleg en goede service. Al met al een mooi resultaat.
J Knecht
on 14, Aug 2019
Mijn man en ik hebben een extra brede eiken visgraat vloer gekocht. Na gedegen advies hebben we de juiste kleur gevonden. We hadden haast maar dat was geen probleem. Top service we hadden ons geen mooiere vloer kunnen bedenken.
Anja

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden