✓ Ruim Assortiment     ✓ Kwaliteit     ✓ Deskundig advies    ✓ Direct leverbaar     ✓ Laagste prijs garantie

kwaliteitsvloeren
voor een
betaalbare prijs​

Eiken Visgraat vloer

De Visgraat vloer kom je steeds vaker tegen en dankt zijn naam aan de leg methode in de vorm van jawel….een visgraat. Een specifieke en speelse leg methode die uitgevoerd kan worden met verschillende houtsoorten. De houtsoort, breedte, lengte en bijvoorbeeld kleur hebben invloed op het eindresultaat en uitstraling van de vloer. Ook de sortering van het hout geeft de vloer een eigen karakter. Wilt u bijvoorbeeld een rustige luxe uitstraling dan kunt u kiezen voor een noest-arme variant. Heeft u liever een levendige vloer met kleine noesten en kleurnuances? Dan is een rustieke variant wellicht een betere keus voor u.

Eiken visgraat vloer van Nederlandse kwaliteit

Door toewijding en nauwgezette aandacht voor detail heeft Vloerenhal Montfoort het beste Europees eiken geselecteerd en deze vervolgens in Nederland laten bewerken. Dit alles om het beste eind resultaat te behalen en een visgraat eiken vloer van Nederlandse kwaliteit aan te kunnen bieden tegen een scherpe prijs.

Eiken visgraat vloer, natuurlijke uitstraling

Visgraat vloeren geven uw woning een eigentijds karakter met de grandeur van weleer maar dan anno nu. Hout is levendig, warm en natuurlijk mooi. Een aanwinst en blikvanger voor ieder interieur. Wij verkopen verschillende visgraat eiken parket:

Visgraat eiken vloer

Bij vloerenhal montfoort maakt de eiken visgraat vloer een comeback in een modern jasje anno nu. Het is GEEN klassieke, smalle, glimmende houten vloer zoals je vroeger zag. Vandaag de dag is de visgraat vloer een stoere vloer gemaakt van brede, robuuste houten vloerdelen. Deze authentieke en vooral duurzame vloer geeft elke vertrek in de woning een moderne maar toch warme uitstraling.
[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden