✓ Ruim Assortiment     ✓ Kwaliteit     ✓ Deskundig advies    ✓ Direct leverbaar     ✓ Laagste prijs garantie

kwaliteitsvloeren
voor een
betaalbare prijs

Ons Lamelparket

Lamelparket is vergelijkbaar in het fabricageproces als een multiplankvloer. Een Multiplank is wel een kwalitatief hoogwaardigere onderlaag dan lamel. Een Lamelparket bestaat uit houten lamellen, die kruislings onder de eiken toplaag zijn verlijmd. Dit onderdrukt de natuurlijke werking van de eiken toplaag.
Bij VloerenhalMontfoort hebben wij een breed assortiment van zowel massief hout, als lamelplank, multiplank en duoplank. Alles is direct uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar verschillende uitstraling en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt.

Uiterlijk van lamelparket vloer

Een vloer van multiplank, duoplank of lamelparket oogt het zelfde als een massieve vloer. De toplaag is gemaakt van exact hetzelfde eiken hout. Deze toplaag bevat net als bij een massieve vloer, noesten en natuurlijke kleurnuances. Met deze verschillen kan je de uitstraling van je vloer bepalen. Wilt u meer een robuste of een stoere vloer het kan allemaal, uw smaak bepaald. Voordeel van Lamelparket is dat het strak kan worden gelegd, door de onderlaag kruis klinke verlijmt werkt het hout minder dan massief.

kenmerken van lamelparket-vloeren

Dit soort vloeren Duoplank, Multiplank of Lamelparket bestaat uit meerder lagen. De onderste lag ook wel rug genoemd bestaat bij Lamelparket uit lamellen vandaar de naam welke krijslings aan elkaar worden verbonden, dit om de werking van hout tegen te gaan. Lamelparket is wel de minste kwalitatieve variant van een niet massieve vloer. De onderrug is van een goedkoop hout gemaakt. Multiplank is een vloer met een kwalitatief duurdere onder rug waardoor deze nog minder werkt. Doordat de vloer nauwelijk werkt kan deze zwevend worden gelegd.

Waarom een lamelparket?

  • Het is geschikt i.c.m. vloerverwarming
  • Hardere hout soort dan grenen vloerdelen.
  • Het Hout werkt veel minder dan massieve vloerdelen.
  • Toplaag is van massief eiken.
  • Kan zwevend worden gelegd.

Houten vloer lamelparket

Vloerenhal levert verschillende soorten houten vloeren, van lamelparket, multiplank tot massief. Allemaal kwaliteit vloeren van Nederlands fabricaat. Welke vloer u ook koopt een multiplank of lamelparket geeft de allure van een massief eiken vloer.

Lamelparket en Multiplank legservice

Een multiplank leggen is door een hadnige vakman of doe-het-zelfer goed zelf te leggen. Wel dient men rekening te houden met de werking van het hout. Eerst laten aclimatiseren en vervolgens leggen met de juiste afstand tot de muur. Voor meer informatie zie onze legwijzer. Geen tijd of energie om het zelf te doen u kunt het ook uitbesteden.  Vloerenhal Montfoort werkt samen met profesionele parketteurs die u het werk uit handen nemen.

Multiplank vloeren

Van alle meer laags opgebouwde houten vloeren is multiplank het nieuwst. De multiplank verkrijgt zijn naam vanwege de hoogwaardige multiplex onderlaag. Dat wil dus zeggen dat alle meer laags opgebouwde planken waaronder multiplank allemaal van van hout zijn opgebouwd en kan je dit niet met laminaat vergelijken.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort Mosterdmolenweg 5B 3417 XM Montfoort (E) info@vloerenhalmontfoort.nl (T) 0348 506 551 (M) 06 1412 9469

Openingstijden