kwaliteitsvloeren
voor een
betaalbare prijs​

Eiken Visgraat Vloer Rustiek Noestarm

Eiken Visgraat vloeren spreken veel mensen aan door dat het 100% eiken hout is en dat voelt goed. Eiken Visgraat vloeren geven uw woning een eigentijds karakter met de grandeur van weleer maar dan anno nu. Zelfs bij een visgraat houten vloeren moet rekening worden gehouden met de werking van het hout. Door de verandering van de lucht vochtigheid zal hout altijd krimpen of uitzetten. Daarom is het verstandig deze vloer door een specialist te laten leggen. Zo heeft u gegarandeerd vele jaren plezier van uw vloer. Alle prijzen van eiken visgraat vloeren zijn inclusief BTW per m2.

Waarom zou je kiezen voor een visgraat eiken houten vloer noest-arm?

Visgraat eiken rustiek noest arm vloeren staan voor luxe en brengen een natuurlijke sfeer  aan in uw interieur.
  • Noest-arm eiken heeft een mooie elegante en levendige hout structuur
  • Massief eiken vloer kan meerdere malen worden geschuurd.
  • Het geeft een natuurlijke luxe uitstraling aan uw interieur.
  • lange levensduur van massief eiken.
  • Visgraat vloer heeft een eigentijds karakter met de grandeur van weleer .

Visgraat Eiken Rustiek noest-arm Vloer

Bent u op zoek naar een prachtige visgraat eiken vloer voor een scherpe prijs kom dan naar Vloerenhal montfoort. Bij ons kunt u altijd een passende houten vloer vinden die perfect past bij uw interieur en woonwensen. Wij leveren alleen vloeren van kwalitatief PEFC en FSC gekeurd hout, hiermee is de vloer die u bij ons afneemt legaal en duurzaam. Bij Vloerenhal Montfoort is het mogelijk om uw vloer kosteloos te reserveren en op te slaan zodat uw vloer ten alle tijden direct voor u klaarstaat.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort Mosterdmolenweg 5B 3417 XM Montfoort (E) info@vloerenhalmontfoort.nl (T) 0348 506 551 (M) 06 1412 9469

Openingstijden