Bij ons elke woensdag
koopavond

Eiken Multiplank Select Vloeren

Onze multiplank is van Nederlands kwaliteit en is meerlaags opgebouwd. De lagen zijn om en om verlijmd hierdoor zal de werking worden beperkt tot het minimum.Dit heeft als voordeel dat de vloer geen naden en kieren zal vertonen. Op onze meerlaagse structuur zit een toplaag van 3 mm van hoogwaardig massief eikenhout.Bovenstaande eigenschappen maken deze multiplank eiken vloer select een ideale vloer voor in u huis.

Eiken Multiplank Select een aanwinst voor uw huis

Een multiplank eiken select is een aanwinst voor het leven, een natuurlijke blikvanger in uw woning. De vloer kunt u in iedere gewenste kleur met onze kleurolie behandelen. Door de meerlaagse opbouw van de plank, is deze vloer uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. In samenwerking met de juiste ondervloer heeft u een product dat uitstekend past in een omgeving met vloerverwarming. Wij hebben de eiken multiplank select vloeren op voorraad en kunnen u deze snel leveren tegen een scherpe prijs. Voor meer informatie bent u van harte welkom in de showroom van Vloerenhal Montfoort.

Waarom een eiken multiplank houten vloer?

Een eiken rustiek vloer heeft sfeervolle uitstraling door zijn nerf tekening waarin noesten een karaketrestiek effect geven aan deze multiplank houten vloer. Een multiplank is door een handige doe-het-zelfer zeer goed zelf te leggen middels onze leginstructie. Multiplanken kunnen zwevend gelegd worden en hebben minder last van werking. Bij ons vindt u een ruime keuze aan kleur mogelijkheden, hierdoor is er altijd een kleur te vinden die bij uw interieur past.

Eigenschappen van een multiplank eiken vloer

Bij elke houten vloer moet rekening gehouden worden met de werking van het hout. Door de verandering van de lucht vochtigheid zal hout altijd krimpen of uitzetten. Hierdoor is een  goede luchtbevochtiger die de luchtvochtigheidsgraad tussen de 55% en 65% houdt  aan te raden. Een stabiele luchtvochtigheid in huis is beter voor de vloer en voor uw gezondheid.Bent u op zoek naar een prachtige houten vloer voor een scherpe prijs kom dan naar Vloerenhal montfoort. Bij ons kunt u altijd een passende houten vloer vinden die perfect past bij uw interieur en woonwensen.

Wij leveren alleen vloeren van kwalitatief PEFC en FSC gekeurd hout, hiermee is de vloer die u bij ons afneemt legaal en duurzaam in tegenstelling tot dat van vele andere bedrijven. Bij Vloerenhal Montfoort is het mogelijk om uw vloer kosteloos te reserveren en op te slaan zodat uw vloer ten alle tijden direct voor u klaarstaat.

5.0 Rating From 2 Reviews.
on 02, Feb 2018
Uit Amsterdam. Beste koop die ik heb gedaan vorig jaar.
Evert ten Brink
on 29, Aug 2018
Top kwaliteit voor een mooie prijs. Legservice is aan te raden.
Tanja Marte

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden

Scroll naar top