Houten vloer

Een houten vloer past in elk interieur en geeft een huis karakter en een warme uitstraling daarnaast is het een duurzaam product, waarbij u uiteraard rekening kunt houden met de kleur, afwerking, breedte en sortering van het hout. Een houten vloer gaat jaren mee. Als u op zoek bent naar een houten vloer, bezoek dan zeker showroom Vloerenhal Montfoort. De mogelijkheden die wij u bieden zijn veelzijdig. Op het gebied van houten vloeren kunt u bij ons onder meer terecht voor grenen en eiken vloeren. Het assortiment vloeren varieert onder meer van een rustieke eiken met een industriële uitstraling tot massief Frans grenen vloeren in verschillende kleuren.

U kunt altijd een passende houten vloer vinden die perfect past bij uw interieur en bij uw wensen past. Zo kunt u industrieel combineren met natuurlijke elementen. Vloerenhal Montfoort is u van dienst met een passende houten vloer welke aansluit bij u interieur. Wij leveren alleen vloeren van kwalitatief PEFC en FSC gekeurd hout, hiermee houden we rekening met het milieu en koopt u een milieuvriendelijke en duurzame product. Aangezien wij zelf het hout importeren kunnen wij voordelig inkopen en kunt u bij ons terecht voor een houten kwaliteitsvloer tegen een scherpe prijs.

Voordeel van een houten vloer

Een houten vloer in huis biedt u meerdere voordelen. Hout is een natuur product en is altijd uniek en geeft elke ruimte een ongeëvenaarde uitstraling. Hout straalt klasse en kwaliteit uit en past in elk interieur. Bovendien is het een zeer duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dat jaren meegaat. Een houten vloer kan veel verdragen, mits deze goed wordt onderhouden. Tevens zijn beschadigingen eenvoudig te herstellen. Een houten vloer is een aanwinst voor elk interieur, er is een ruime keuze uit vele kleuren.

We zien u graag in onze showroom.

  • houten vloer