✓ Ruim Assortiment     ✓ Kwaliteit     ✓ Deskundig advies    ✓ Direct leverbaar     ✓ Laagste prijs garantie

kwaliteitsvloeren
voor een
betaalbare prijs

Multiplank Eiken Vloerdelen van Nederlandse Kwaliteit

In de houten vloeren wereld is de multiplank eiken vloer een relatief nieuwe verschijning. De multiplank uitvinding is erg populair onder de houten vloeren. Veel al wordt de multiplank vloer ook verkocht onder de naam  duoplank, lamel(parket) of systeemplank. Wilt u meer weten tussen de verschillen dan leggen onze verkopers dat graag uit. De benaming ‘multiplank’ verwijst naar de wijze van hoe het hout is opgebouwd: de vloerdelen hebben een bovenlaag van massief hout – meestal eiken – welke wordt verlijmd op een multiplex onderlaag. Vaak wordt multiplank eiken vergeleken met eiken laminaat. Maar omdat onze multiplanken alleen van hout zijn gemaakt is het niet te vergelijken met laminaat welke een  kunststof toplaag heeft.

Kenmerken Eiken Multiplank vloer

Onze multiplank eiken vloerdelen zijn meerlaags opgebouwd en om en om verlijmd. Op deze meerlaagse structuur zit een toplaag van hoogwaardig massief eikenhout. Door deze meerlaagse opbouw heeft het hout veel minder last van de natuurlijke werking. Hierdoor is deze vloer bij uitstek geschikt om te gebruiken in vertrekken met vloerverwarming.

Multiplank eiken vloerdelen, natuurlijke uitstraling

Een houten vloer heeft een natuurlijke uitstraling in tegenstelling tot sommige andere vormen van vloerbekleding. Hout is levendig, warm en natuurlijk mooi. Een aanwinst en blikvanger voor ieder interieur. Wij verkopen verschillende multiplank vloerdelen. Onze multiplank eiken is een mooie product van Nederlandse kwaliteit, voor ieder wat wils en voor iedere ruimte een geschikte plank.

Bij Vloerenhal Montfoort hebben wij het gehele assortiment doorlopend op voorraad, waardoor wij zeer snel kunnen leveren.

Waarom kiezen voor Multiplank vloerdelen?

  • De multiplank-vloer is geschikt i.c.m. vloerverwarming, omdat de planken door de samenstelling minder ‘werken’.
  • De vloer kan zwevend worden gelegd.
  • Verschillende manieren van afwerking mogelijk voor multiplank-vloer.
  • Kan naadloos gelegd worden, hierdoor is het makkelijk in onderhoudt.
  • Veel verschillende kleur afwerking mogelijk
  • Toplaag gaat jaren mee.
  • Nederlandse kwaliteit
Alle prijzen zijn inclusief BTW en vanaf, enkel in combinatie met aanschaf van ondervloer, plinten en olie. Heeft u deze niet nodig dan kunnen wij u nog steeds een voordelige aanbieding doen.

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden