✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Houten vloer ook leverbaar in Utrecht en Omstreken

Onze houten vloeren worden ook in Utrecht en omstreken geleverd en zijn uit voorraad leverbaar. Wij kunnen de vloer voor u komen leggen waar en wanneer u wilt in de provincie Utrecht.
Onze vloeren zijn gemaakt van duurzaam en hoogwaardig hout. Wij leveren kwaliteits vloeren tegen een scherpe prijs. Meer informatie over ons assortiment vindt u hier. U kunt bij ons een eiken of grenen houten vloer vinden die perfect past bij uw interieur en woonwensen. Van industrieeel gecombineerd met natuurlijke elementen of een romantisch interieur. U zal het zeker vinden bij Vloerenhal Montfoort. Wij leveren alleen vloeren van kwalitatief PEFC en FSC gekeurd hout, hiermee houden we rekening met het milieu en koopt u een duurzaam product.

Woont u in Utrecht en omstreken? Bent u op zoek naar een houten vloer?

Bent u opzoek naar een prachtige houten vloer en woont u in Utrecht en omstreken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gezellig een kijkje nemen in onze showroom. U bent van harte welkom. U vindt allerlei soorten houten vloeren van eiken- en grenenhout in onze speciaalzaak op zo’n 15 minuten afstand van de stad Utrecht. Vloerenhal Montfoort levert kwaliteits houten vloeren tegen een scherpe prijs.

Wij importeren al het hout zelf waardoor onze inkoopsprijs laag kan worden gehouden. Dat heeft als voordeel dat al onze vloeren scherp zijn geprijsd met de garantie dat u wel een kwaliteitsvloer koopt. Woont u in Utrecht dan zult u deze top kwaliteit niet snel vinden voor dezelfde prijs die u bij ons kunt vinden.

Bij Vloerenhal Montfoort hebben wij het gehele assortiment doorlopend op voorraad, waardoor wij zeer snel kunnen leveren. Wij leveren dagelijks houten vloeren in heel Nederland. Daarnaast leveren wij ook in andere landen binnen Europa.

Houten vloeren hebben een geweldige uitstraling en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleur variaties. Het is een aanwinst voor ieder interieur.

Bezorg en leg service in Utrecht en omstreken

Woont u in Utrecht en omstreken, dan kunt u rekenen op een top service en een kwalitatief goede vloer. Bij Vloerenhal Montfoort kunt u gebruik maken van de bezorgservice en legservice voor uw vloer. Daarbij regelen we ook het transport naar u toe. De legservice van Vloerenhal Montfoort houdt in, dat de vloer door ervaren parketteurs wordt gelegd. Hierdoor hoeft u niet zelf aan de slag en heeft u een vloer die jaren mee gaat.

Prijsgarantie

Wij garanderen de laagste prijzen voor de beste kwaliteits vloeren in heel Utrecht en omstreken. Vind u ergens anders een goedkopere houten vloer met dezelfde topkwaliteit in de buurt van Utrecht, dan bieden wij u een nog betere prijs. Bent u op zoek naar een prachtige houten vloer voor een scherpe prijs? Kom dan naar Vloerenhal Montfoort.
Onze houten vloeren worden ook in Utrecht en omstreken geleverd en zijn uit voorraad leverbaar. Wij kunnen de vloer voor u komen leggen waar en wanneer u wilt in de provincie Utrecht maar ook daar buiten.

Adres

Vloerenhal Montfoort Mosterdmolenweg 5B 3417 XM Montfoort (E) info@vloerenhalmontfoort.nl (T) 0348 506 551 (M) 06 1412 9469

Openingstijden