✓ Ruim Assortiment     ✓ Kwaliteit     ✓ Deskundig advies    ✓ Direct leverbaar     ✓ Laagste prijs garantie

Bij ons elke woensdag
koopavond

Eiken Lamelplank Rustiek Extra Breed

Onze Eiken Lamel Rustiek 25 cm breed is een lamelparket vloer welke is opgebouwd uit verschillende lagen en heeft een dikke echte houten toplaag. Deze houten toplaag is stevig bevestigd op een stevige en sterke ondervloer. Deze lagen zijn onder hoge druk met elkaar verlijmd. Hierdoor werkt de lamelparket vloer minder dan een massieve houten vloer. Door de extra breedte geeft deze vloer extra rust in uw interieur. Het voordeel van onze lamelplank is dat u keuze heeft uit vele verschillende kleuren.

Eiken Lamelplanken simpel te plaatsen

Een eiken lamelplank kan door een handige doe-het-zelver gemakkelijk geplaatst worden. Echter bieden wij ook een legservice zodat u het het leggen van uw vloer ook kunt uitbesteden aan een profesional. Het is belangrijk om uw vloer goed te onderhouden, door het gebruik van de juiste producten en de juiste zorg heeft u levenslang plezier van uw product. U voorkomt zo beschadigingen, krassen en vlekken. Vloerenhal Montfoort adviseert u graag over het onderhoud.

Waarom kiezen voor een eiken lamelplank houten vloer?

Een eiken rustiek vloer heeft sfeervolle uitstraling door zijn nerf tekening waarin noesten een karaketrestiek effect geven aan deze lamelplank houten vloer. Een lamelplank is door een handige doe-het-zelfer zeer goed zelf te leggen middels onze leginstructie. Lamelplanken kunnen zwevend gelegd worden en hebben minder last van werking. Bij ons vindt u een ruime keuze aan kleur mogelijkheden, hierdoor is er altijd een kleur te vinden die bij uw interieur past.

Eigenschappen van een lamelplank eiken vloer

Bij elke houten vloer moet rekening gehouden worden met de werking van het hout. Door de verandering van de lucht vochtigheid zal hout altijd krimpen of uitzetten. Hierdoor is een  goede luchtbevochtiger die de luchtvochtigheidsgraad tussen de 55% en 65% houdt  aan te raden. Een stabiele luchtvochtigheid in huis is beter voor de vloer en voor uw gezondheid.

Bent u op zoek naar een prachtige houten vloer voor een scherpe prijs kom dan naar Vloerenhal montfoort. Bij ons kunt u altijd een passende houten vloer vinden die perfect past bij uw interieur en woonwensen. Wij leveren alleen vloeren van kwalitatief PEFC en FSC gekeurd hout, hiermee is de vloer die u bij ons afneemt legaal en duurzaam in tegenstelling tot dat van vele andere bedrijven. Bij Vloerenhal Montfoort is het mogelijk om uw vloer kosteloos te reserveren en op te slaan zodat uw vloer ten alle tijden direct voor u klaarstaat.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden