✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Eiken Vloer leveren wij ook in de Meern

Bent u op zoek naar een puur natuur eiken houten vloer voor bij u thuis in de Meern? Niet alleen ziet een eiken vloer er degelijk uit maar de vloer gaat ook lang mee. Een eiken houten vloer is populair en voor vrij veel mensen gaat er niets boven een eiken vloer. Zei vinden dit de mooiste vloerbedekking die er is. Logisch, want de uitstraling van deze houten vloer is met niets te vergelijken en geeft een huiskamer een extra boost.

Eiken is een natuurproduct

Omdat het een natuurproduct is past het in elk huis van industrieel tot retro. Een eiken houten vloer is tevens eenvoudig in de afwerking. Met als pluspunt dat de vloer aan elk interieur kan worden aangepast.

Wij leveren ook in De Meern eiken houten vloeren bij u thuis

Woont u in De Meern en bent u op zoek naar een eiken vloer voor in huis? Wij hebben een showroom waar u al onze eiken houten vloeren kunt bekijken. Heeft u interesse in massief eiken of een multiplank eiken houten vloer? We nemen de tijd voor u en denken met u mee.

Een eiken houten vloer is gemakkelijk in de afwerking

De voordelen van eiken houten vloeren

  • Duurzaam
  • Veel verschillende Bewerkingsmogelijkheden
  • Prachtige diepe warme sfeer
  • Karakteristiek
  • Slijtvast
  • In Nederland gefabriceerd
Bij Vloerenhal Montfoort vind u massief, duoplank tot lamelparket. Er is veel variatie aanwezig. Al onze vloeren zijn kwaliteits houten vloeren van Nederlands makelij. Wat voor uitstraling u ook wilt bereiken in uw huis met een eiken houten vloer geeft u uw woonruimte allure.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden