✓ Ruim Assortiment     ✓ Kwaliteit     ✓ Deskundig advies    ✓ Direct leverbaar     ✓ Laagste prijs garantie

Bij ons elke woensdag
koopavond

Eiken Vloer Warm en Levendig - Nederlandse kwaliteit

Door toewijding en nauwgezette aandacht voor details heeft VloerenhalMontfoort het mooiste Europees eiken geselecteerd en deze vervolgens in Nederland laten bewerken. Dit alles om het beste eind resultaat te behalen en een nieuwe eiken houten vloer van Nederlandse kwaliteit aan te kunnen bieden tegen een scherpe prijs.

De warmte van een eiken houten vloer

In tegenstelling tot andere vloerbekleding geeft een eiken houten vloer een warme en levendige uitstraling. Dit komt doordat iedere plank uniek is zo ook de boom waaruit ze zijn vervaardigd. Het geeft een eiken vloer een geheel eigen karakter en zeker Europees eiken die zich kenmerkt door zijn donkere tekening in noest en nerf. Europees eiken is ook een langzaam groeiende soort eiken wat komt door het koudere klimaat. Door dat Europees eiken bomen langzamer groeien is het ook veel harder.

Een Europees eiken vloer heeft een natuurlijke uitstraling

Een Europees eiken vloer heeft een natuurlijke uitstraling in tegenstelling tot sommige andere vormen van vloerbekleding. Hout is levendig, warm en natuurlijk mooi. Een aanwinst en blikvanger voor ieder interieur. Wij verkopen verschillende eiken vloerdelen: eiken multiplanken, eiken massieve vloerdelen en eiken lamelplanken. Mooie producten, voor ieder wat wils en voor iedere ruimte een geschikte plank.Bij Vloerenhal Montfoort hebben wij Europees eiken houten vloeren en het gehele assortiment doorlopend op voorraad, waardoor wij zeer snel kunnen leveren.Alle prijzen zijn inclusief BTW en vanaf, enkel in combinatie met aanschaf van ondervloer, plinten en olie. Heeft u deze niet nodig dan kunnen wij u nog steeds een voordelige aanbieding doen. Eiken vloer inclusief leggen behoort ook tot de mogelijkheden.

Multiplank eiken

Onze eiken multiplanken zijn meerlaags opgebouwd en om en om verlijmd. Op deze meerlaagse structuur zit een toplaag van hoogwaardig massief eikenhout. Door deze meerlaagse opbouw heeft het hout veel minder last van de natuurlijke werking. Hierdoor is deze vloer bij uitstek geschikt om te gebruiken in vertrekken met vloerverwarming.

Massief eiken

Onze massief eiken planken zijn kant en klaar geschuurd, rondom voorzien van messing en groef en hebben anti schotelgroeven. Een kwalitatieve plank van maar liefst twee centimeter dik. Verkrijgbaar in drie sorteringen zodat u een ruime keus heeft.

Massief eiken vloer prijs

Zowel de multiplank, onze massieve vloerdelen en lamelplanken zijn in iedere gewenste kleur te behandelen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende kleuren hardwaxolie. In onze showroom kunt u de verschillende houtsoorten, sorteringen en bewerkingen bezichtigen. Een eiken vloer kan door een handige doe-het-zelver gemakkelijk geplaatst worden. Echter bieden wij ook een legservice zodat u het leggen van uw vloer ook kunt uitbesteden aan een professional.

Om zo lang mogelijk te geniet van uw nieuwe houten vloer is belangrijk om uw vloer goed te onderhouden. Door het gebruik van de juiste producten en de juiste zorg heeft u levenslang plezier van uw vloer. U voorkomt zo beschadigingen, krassen en vlekken. Vloerenhal Montfoort adviseert u graag over het onderhoud.

PEFC keurmerk

Al ons hout wordt rechtstreeks uit Europa geïmporteerd en onze leveranciers werken volgens  de internationale voorwaarden van het PEFC – Programme for the Endorsement of Forest Certification en FSC – Forest Stewardship Council. Deze keurmerken staan voor duurzaamheid, verantwoord bosbeheer en stelt tevens eisen aan arbeidsomstandigheden. Hierdoor is de vloer die u bij ons afneemt legaal en duurzaam.Alle prijzen zijn inclusief BTW en vanaf, enkel in combinatie met aanschaf van ondervloer, plinten en olie. Heeft u deze niet nodig dan kunnen wij u nog steeds een voordelige aanbieding doen.

4.9 Rating From 11 Reviews.
on 27, Feb 2018
Blij dat we hier naar toe zijn gegaan. Mooie showroom en behulpzame mensen. Uiteindelijk is het een eiken vloer geworden.
Gerda van Vleuten
on 04, Mar 2018
Maand geleden een eiken vloer gekocht en hier nog geen spijt van. Goede service in de winkel en tijdens het plaatsen. We zijn erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding.
Familie Dopsma
on 22, Mar 2018
Voor onze woonboerderij een prachtige massief eiken vloer gekocht. We zijn erg tevreden en dat voor een scherpe prijs !
Eric Hoevers
on 01, Apr 2018
Bedankt voor de service. We zijn erg blij met onze massief eiken vloer.
Fam de Graaf
on 25, Apr 2018
Ik heb onlangs een eiken vloer aangeschaft bij vloerenhalmontfoort.nl. De vloer was per direct beschikbaar. Dankzij de legservice was de vloer binnen 2 weken gelegd. Top service!
P. Berends
on 06, Jun 2018
Massief eiken vloer voor een scherpe prijs en een goed service / uitleg. Erg tevreden.
P. Terlouw
on 19, Sep 2018
Bedankt voor de goede service. We genieten volop van onze visgraat vloer
Karel v. Berkel
on 08, Feb 2019
Mooi eiken multiplank vloer gekocht voor onze woning in Vianen. Direct uit voorraad, Vloerenhal Montfoort echt een aanrader als je een houten vloer zoek.
Fam Burgwal
on 04, Mar 2019
Goede service en duidelijk uitleg en nog eens een goede prijs ook. Wij zijn erg tevreden met onze Visgraat vloer.
Theo van Doorn
on 26, Jun 2019
Prachtige eiken vloer gekocht. Laten leggen door de vakmannen van de Vlierenhal’
Danny
on 22, Jul 2019
Wij hebben op ons kantoor een eiken vloer laten leggen in Barendrecht. Heel tevreden ove de service.
Jim

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden

Scroll naar top