✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Eiken Vloer voor u gelegd in Lopik

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u thuis of kantoor in Lopik? Niet alleen ziet een eiken vloer er robuust uit, hij gaat tevens ook lang mee. De eiken vloer is geliefd en voor veel mensen staat de vloer dan ook bovenaan de lijst. Ze vinden dit de meest unieke vloerbedekking die er te krijgen is. Begrijpelijk, want zo’n houten vloer is robuust en heeft een artistieke sfeer.

Eiken vloer, een echt natuurproduct

Omdat het een natuurproduct is past het in elk interieur van industrieel tot classic. Een eiken vloer is tevens gemakkelijk in de afwerking. Dit heeft als pluspunt dat de vloer kan worden aangepast aan elk interieur.

Wij leveren en leggen ook in Lopik eiken vloeren

U zit in Lopik en zoekt een eiken vloer voor bij u op kantoor of thuis? U bent van harte welkom in onze showroom waar we graag meer vertellen over onze eiken houten vloeren. Heeft u interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken met u mee. Bij Vloerenhal Montfoort vind u massief, duoplank tot lamelparket. Er is veel variatie aanwezig. Al onze vloeren zijn kwaliteits vloeren van Nederlands makelij. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eiken vloer past iedere keer.

Een eiken houten vloer is gemakkelijk in de afwerking

De voordelen van eiken houten vloeren

  • Gaat lang mee
  • Veel diverse Bewerkingsmogelijkheden
  • Het heeft een prachtige uitstraling
  • Uniek
  • Slijtage vast
  • Gemaakt in Nederland

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden