✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Eiken Vloer Ook in Woerden

U bent op zoek naar een eiken houten vloer en u woont in Woerden en omgeving? Niet enkel ziet een eiken houten vloer er robuust uit maar de vloer gaat ook lang mee. Een eiken vloer is populair en voor vrij veel mensen staat de vloer dan ook bovenaan de lijst. Niet zomaar wordt het de mooiste vloerbedekking genoemd. Dat is ook wel logisch want de sfeer van deze houten vloer is uniek en geeft een woonkamer een extra dimensie.

Wij leveren ook in Woerden eiken vloeren

U zit in Woerden en zoekt een eiken houten vloer voor bij u in huis? Kom langs in onze showroom waar we u graag meer vertellen over onze eiken houten vloeren. We nemen de tijd voor u en denken met u mee. Vloerenhal Montfoort levert verschillende soorten eiken vloeren. Kwaliteit en Nederlands fabricaat. Wat voor uitstraling u ook wilt bereiken in uw huis, met een eiken houten vloer geeft u uw woonruimte allure.

Een eiken houten vloer is ook gemakkelijk in de afwerking

Omdat het een natuurproduct is past het in elk interieur van hyper modern tot classic. Met als voordeel dat de vloer kan worden aangepast aan elk interieur.

Een eiken houten vloer is gemakkelijk in de afwerking

De voordelen van eiken houten vloeren.

  • Gaat lang mee
  • Talloze Mogelijkheden tot afwerking
  • Eiken is uniek
  • Een vloer met karakter
  • Slijtage vast
  • Nederlandse kwaliteit

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden