Bij ons elke woensdag
koopavond

Frans Massief Grenen Rustiek

Een mooie massief frans grenen vloer past in ieder interieur. U kunt een unieke sfeer creeren met deze kwaliteits vloer van prachtig massief grenen. Een aanwinst voor het leven, een natuurlijke blikvanger van uw woning. De vloerdelen kunt u in iedere gewenste kleur behandelen met een kleurolie. Hierdoor kunt u zelf de sfeer bepalen, gaat u voor een warme roodteint, een gewaagde donkere teint of kiest u voor tijdloos en natuurlijk wit?

Massief Frans Grenen Rustiek voor ieder interieur

Een grenen vloer past bij ieder interieur of u nu kiest voor een landelijke inrichting, strak en industrieel of voor een scandinavische stijl. De hardheid van een grenen vloer is net iets zachter dan een eiken vloer. Grenen is dan ook een goedkoper alternatief. Het feit is dat een massief frans grenen rustiek vloer met het jaar harder wordt. Grenen wordt gekenmerkt door een iets wat levendige structuur met hier en daar wat kleurverschil in het hout. Het hout is duurzaam en onze planken zijn rondom voorzien van messing en groef. Onze vloeren zijn in duizend en een kleuren leverbaar.

Onze grenen vloeren zijn leverbaar in vele verschillende kleur variaties

Wij hebben rustiek grenen op voorraad, daardoor kunnen we snel leveren en dit zelfs voor een scherpe prijs. Onze vloeren zijn niet alleen goedkoop, maar ook een aanwinst voor uw woning. Wilt u meer weten over onze grenen vloeren u bent van harte welkom in onze showroom

Waarom kiezen voor een massief frans grenen rustiek vloer?

Een vloer van rustiek grenen vloerdelen kan verschillende keren geschuurd en afgewerkt worden. Daarom is een vloer van grenen vloerdelen een duurzame vloerbedekking en gaat jaren mee. Rustiek Grenen vloerdelen kunnen op veel manieren afgewerkt worden: geolied, gewaxt of al dan niet dekkend in een kleur gelakt. Grenen vloerdelen zijn goedkoper dan eiken vloerdelen en door de warme, natuurlijke uitstraling is het een vloer waarop duidelijk geleefd mag worden. Kleine beschadigingen in de vorm van krasjes en putjes geven de grenen vloerdelen hun onmiskenbare charme.

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden