✓ Ruim Assortiment     ✓ Kwaliteit     ✓ Deskundig advies    ✓ Direct leverbaar     ✓ Laagste prijs garantie

Bij ons elke woensdag
koopavond

Goedkope Eiken Vloer

De prijs zegt niet altijd alles over de kwaliteit van een eiken vloer. VloerenhalMontfoort laat zien dat u met een goedkope eiken vloer niet hoeft in te leveren op uitstraling en duurzaamheid die onderandere de kwaliteit bepalen. Dit doen wij door grootschalig en onder eigenbeheer in te kopen in Europa. Onze hout leverancier werkt conform het hout PEFC-keurmerk. Waarbij vervolgens het hout in Nederland wordt bewerkt zodat wij Nederlands kwaliteit kunnen garanderen voor een mooi prijs.

Waarom kiezen voor een goedkope eiken vloer bij vloerenhalmontfoort?

Een eiken houten vloer heeft een lange levensduur die maakt het juist een goedkope eiken vloer een slimme investering. Eikenhout is een hardere houtsoort welke niet snel beschadigd. Deze vloeren gaan jaren mee en kunnen meerdere keren worden geschuurd en afgewerkt.
  • Betaalbaar
  • Onderhouds vriendelijk
  • Duurzaam
  • Diverse afwerkingsmogelijkheden
  • Ontelbaar veel kleur mogelijkheden
  • Geeft een warm karakter aan uw interieur
  • Past in elk interieur
  • Goed isolerend vermogen
Zelf een goedkope eiken vloer heeft een warme uitstraling en een prachtige vlamtekening die worden veroorzaakt door de jaarringen in het hout. Doordat er niet zoveel noesten en scheuren in Europees eikenhout zit, minder dan bijvoorbeeld in Amrikaans eiken, ogen de Europeese variant wat rustiger. Er is een ruime keuze aan kleur olien, en voor ieder interieur is er wel een passende kleur.

Het leggen van een eiken vloer

Een eiken houten vloer is door een doe-het-zelvers prima te leggen. Wel dient u rekening tehouden met de werking van het hout. Onder invloed van vocht en van droogte zet het hout uit of krimpt het enigszins.

Door ruimte vrij te houden rondom uw vloer kunt u de natuurlijke werking opvangen. Wilt ik het leggen van de vloer uitbesteden dan komt onze legservice u van pas!

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden