✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Lamelparket leggen in Amsterdam

U zoekt een lamelparket voor uw woning of kantoor in Amsterdam? Lamelparket bestaat uit twee lagen. Een toplaag van massief eiken en de onderlaag van berkenhout wat verlijmd is. Lamelparket is iets anders dan multiplank. Een multiplank heeft een andersoortige onderlaag dan lamelparket. Het grote verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van duurder multiplex hout. Daardoor is een multiplank wat duurder dan een lamelparket vloer. Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

Klasse lamelparket en toch scherp geprijst! Ook in Amsterdam!

Lamelparket kunt u naadloos leggen. Een lamelplanken vloer is niet zo kwetsbaar voor last van vocht en schommelingen in temperatuur. Omdat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een veel minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk in onderhoud en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

U zoekt lamelparket voordelig geprijst voor in Amsterdam?

Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort. Wij leveren natuurlijk lamelparket ook in Amsterdam en omgeving. Onze vloeren zijn van Nederlands fabricaat, topkwaliteit en scherp geprijst.

Pluspunten van ons lamelparket

Al onze vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
  • Nederlandse kwaliteit
  • Kan zelf worden gelegd
  • Keuze uit talloze kleuren
  • Degelijk product
  • Scherp geprijst
  • Al het hout op vooraad
  • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden