✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Lamelparket leggen bij u in Bunnik?

Lamelparket bestaat uit twee lagen. Een top laag van massief eiken en een onderlaag van berkenhout wat verlijmd is. Deze niet te verwarren met multiplank. Er zitten wel verschillen tussen lamelparket of multiplank. De multiplank kost wat duurder omdat de onderlaag is opgebouwd uit multiplex hout. Dat is de waarom multiplank duurder kost dan lamelparket. Wel hebben beide type vloer een massief eiken toplaag.

Lamelparket info Voor Bunnik

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, bovendien heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt om te gebruiken met vloerverwarming.

Wij leveren en leggen lamelparket ook in Bunnik

U zoekt een lamelparket voordelig geprijst voor uw woning of kantoor in Bunnik? Kom dan bij ons langs in Montfoort. Wij hebben een showroom met veel voorbeelden en op voorraad leverbaar.

De pluspunten van lamelparket

Al onze houten vloeren zijn van eersteklas materiaal.
  • Nederlandse kwaliteit
  • Zelf te leggen
  • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
  • Het is een duurzaam product
  • Kwaliteit en hele mooie prijs
  • Alle vloeren rechtstreeks te leveren
  • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden