✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Lamelparket Leveren en Leggen in Maarssen

U zoekt een lamelparket voor in Maarssen? We komen het graag bij u leveren en leggen. Lamelparket bestaat uit twee lagen. De toplaag heeft massief eiken hout en de onderlaag is verlijmd berkenhout. Overigens niet te verwarren met multiplank. Het verschil tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. De onderlaag van een multiplank is opgebouwd uit multiplexhout wat duurder is. Dat is de waarom multiplank wat meer kost dan lamelparket. Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

Lamelparket advies voor bij u in Maarssen

Het voornaamste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer is niet zo gevoelig voor last van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Hierdoor is het lamelparket minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, daarbij heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Vloerenhal Montfoort levert en legt natuurlijk ook lamelparket in Maarssen

U bent woonachtig in Maarssen en u zoekt lamelparket voor bij u in huis? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom bij ons in Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket

  • Hoogwaardig materiaal
  • Nederlands fabricaat
  • Zelf te leggen
  • Keuze uit talloze kleuren
  • Duurzaam product
  • Wij leveren kwaliteit tegen een hele scherpe prijs
  • Rechtstreeks uit voorraad te leveren
  • Is geschikt voor vloerverwarming

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden