✓ Groot Assortiment         ✓ Laagste prijs garantie           ✓ Kwaliteit           ✓ Deskundig advies         ✓ Direct leverbaar

Bij ons elke woensdag
koopavond

Lamelparket Thuis of op de Zaak

U zoekt een lamelparket voor thuis of op uw werk? Lamelparket wordt samengesteld uit een massieve toplaag van eiken en een onder laag van verlijmde berken hout. Lamelparket is iets anders dan multiplank.

Er zijn wel verschillen tussen lamelparket of multiplank. De multiplank kost wat duurder aangezien de onderlaag is opgebouwd uit multiplex hout. Vandaar is een multiplank ook altijd iets duurder dan een lamelparket houten vloer. De overeenkomst is dat beide type vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

De kenmerken van lamelparket

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket goedkoop geprijst voor uw huis?

Kom dan zeker bij ons langs in Montfoort. U bent van harte welkom bij ons in de showroom.

De pluspunten van lamelparket

Al onze houten vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
  • Nederlands fabricaat
  • Zelf te leggen
  • 1000 en 1 kleur keuzes
  • Duurzaam
  • Kwaliteit en voordelige prijs
  • Alle houten vloeren rechtstreeks uit voorraad leverbaar
  • Is geschikt voor vloerverwarming

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden