Bij ons elke woensdag
koopavond

Massief Eiken Select Vloeren

Een select massief eiken vloer is de beste kwaliteit sortering van onze Nederland fabricaat eiken houten planken. De structuur van de planken geeft veel rustiger uitstraling dan de andere soorten zoals rustiek, welke juist noesten bevatten.

Massief Eiken Select Scherpe Prijs

Select Massieve eiken vloeren is voor mensen die iets uniekers willen. Deze sortering is de duurste die wij verkopen en toch kunnen wij hem leveren tegen een zeer scherpe prijs. U dient rekening te houden dat deze vloer het beste verlijmd gelegd kan worden.

Werking van het hout bij Massief Eiken Select

Een minpunt van een massieve eiken vloer die niet verlijmd is, maar zwevend gelegd wordt is dat deze meer werkt dan een multiplank vloer. Het is altijd dat er bij elke houten vloer rekening gehouden moet worden met de werking van het hout. Door de verandering van de lucht vochtigheid zal hout altijd krimpen of uitzetten. Hierdoor is een goede luchtbevochtiger die de luchtvochtigheidsgraad tussen de 55% en 65% houdt aan te raden. Een stabiele luchtvochtigheid in huis is beter voor de vloer en voor uw gezondheid.

Onze eiken vloeren zijn van Nederlands fabrikaat

Een massief eiken vloer moet zwevend gelegd worden met een ondervloer. De eigenschappen van een massief eiken vloer zorgen er voor dat deze niet geschikt is in combinatie met vloerverwarming. Massief eiken rustiek vloeren staan voor luxe en brengen een natuurlijke sfeer  aan in uw interieur. Onze massieve vloeren zijn voorzien van messing en groef rondom, anti-schotel groeven en hebben een micro v-groef, dit geeft de eiken vloer een luxe uitstraling.

Waarom zou je kiezen voor een massief eiken houten vloer select?

  • Select eiken heeft een mooie rustige en extra luxe uitstraling
  • Massief eiken vloer kan meerdere malen worden geschuurd.
  • Het geeft een natuurlijke luxe uitstraling aan uw interieur.
  • lange levensduur van massief eiken.
  • Massief eiken is een vloer die leeft; dat de vloer mogelijk kiert, uitzet en schotelt vind je alleen maar charmant.
Bent u op zoek naar een prachtige massief eiken vloer voor een scherpe prijs kom dan naar Vloerenhal montfoort. Bij ons kunt u altijd een passende houten vloer vinden die perfect past bij uw interieur en woonwensen. Wij leveren alleen vloeren van kwalitatief PEFC en FSC gekeurd hout, hiermee is de vloer die u bij ons afneemt legaal en duurzaam. Bij Vloerenhal Montfoort is het mogelijk om uw vloer kosteloos te reserveren en op te slaan zodat uw vloer ten alle tijden direct voor u klaarstaat.

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden