Bij ons elke woensdag
koopavond

Houten vloeren van de Vloerenhal Montfoort

De houten vloeren van Vloerenhal Montfoort zijn gemaakt van duurzaam en hoogwaardig hout en wij leveren kwaliteits vloeren tegen een scherpe prijs. Op deze pagina leest u meer over onze vloeren. Meer informatie over ons assortiment vindt u hier. U kunt altijd een passende houten vloer vinden die perfect past bij uw interieur en woonwensen.

Romantisch of industrieel interieur

Of u nu industrieeel wil combineren met natuurlijke elementen of een romantisch interieur wenst. Houten vloeren Montfoort is u van dienst met een passende houten vloer welke aansluit bij u interieur. Wij leveren alleen vloeren van kwalitatief PEFC en FSC gekeurd hout, hiermee houden we rekening met het mileu en koopt u een duurzaam product.

De voordelen van Vloerenhal Montfoort

Aangezien wij zelf het hout importeren kunnen wij voordelig inkopen en kunt u bij ons terecht voor een houten kwaliteitsvloer tegen een scherpe prijs. Houten vloeren Montfoort heeft het gehele assortiment doorlopend op voorraad, waardoor wij zeer snel kunnen leveren.

Wij leveren dagelijks houten vloeren in heel Nederland. Daarnaast leveren wij ook in andere landen binnen Europa. Onze vloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleur variaties. Houten vloeren Montfoort heeft Houten vloeren met een geweldige uitstraling. Onze houten vloeren zijn een aanwinst voor ieder interieur. Kwalitatieve vloeren zijn een behoorlijke investering. Bij zo’n aanschaf is het belangrijk dat klanten vlekkeloos worden geholpen. Vloerenhal Montfoort is een onafhankelijk en levert direct uit voorraad.

Redenen om een nieuwe vloer bij Vloerenhal Montfoort te kopen

  • Kwaliteits vloeren
  • Professionele service
  • PEFC en FSC gecertifieerd hout
  • Gedegen advies
  • Levering direct uitvoorraad
  • Ruim assortiment

[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=4]

Adres

Vloerenhal Montfoort
Mosterdmolenweg 5B
3417 XM Montfoort
(E) info@vloerenhalmontfoort.nl
(T) 0348 506 551
(M) 06 1412 9469

Openingstijden